Q1077. Wie heeft er allemaal een haat-liefde verhouding?

Onbekend

Wie heeft er allemaal een haat liefde verhouding? Ik in ieder geval niet maar ik lees veel negatieve verhalen. Van botte hork tot ik hoop hem nooit meer te zien. Maar ondanks jullie elkaar niet mogen zullen jullie hoe dan ook samen verder moeten hoe dan ook. Zolang jij over jou tweelingziel oordeelt hoe harder de confrontatie wordt.

Antwoord 1
Ik weet dat ik (en hij) niet onder deze band uitkomen, het is een gegeven. Ik heb al zoveel onomstotelijk bewijs gehad dat hij en ik tz-en zijn. Maar daarmee ben je er dus niet. Dan begint het hele proces. Ik weet heus wel dat oordelen ons niet verder brengt, maar ik hoef ook niet alles van hem te pikken. Hij kwetst me soms met zijn woorden en dat doet pijn. omgekeerd doe ik dat soms ook wel eens. Wij zitten beiden nog helemaal in een ontwikkeling en die gaat niet zonder slag of stoot. Langzaamaan vordert het wel. Maar het is eerder een stap vooruit, twee stappen achteruit.
(Onbekend)

Antwoord 2
Haat-liefde, het is ons leven geworden voor 10j nu en het begint mijn strot uit te hangen. Ik ben het beu aan het worden. Ik denk dat ik mezelf meer serieus zal moeten nemen en me houden aan mijn eigen grenzen. Tz of niet, er zijn effectief grenzen. Ik wil zelfs niet met mijn tz samenzijn intiem, er is niet zoveel meer tussen ons dat ons nog bindt. Daar denk ik nu meer over na dan over onze liefdesband. Er is zelfs geen vertrouwen, ja waar ben je dan mee bezig vraag ik me af. Ben ik dan zo weinig waard? Het gaat dikwijls over zelfwaarde hoor. Zelfliefde is het belangrijkste in een relatie volgens mij. Als die telkens onderuit gehaald wordt, dan hoeft het voor mij niet meer, ook niet met een tz.
(Onbekend)