Q1073. Hoe lang wacht jij al op jouw tweelingziel?

Onbekend

Hoelang wacht jij al op jou tweelingziel?
Vind je dat niet zonde van de tijd?

Antwoord 1
Al jaren en ja, dat is veel te lang, maar je doet er niets aan. Ik heb al duizend keer geprobeerd mijn tz uit mijn hoofd en hart te zetten maar het gaat niet. Ik ben zo langzamerhand aan het einde van mijn latijn.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb ook al jaren mijn zielsliefde in mijn hoofd. En ja het wordt allemaal minder als je het volledig accepteerd heb ik ervaren. Ga er vooral niet tegen in want dan wordt het allemaal veel moeilijker dan het is.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik wacht niet meer op hem. Dat kan niet. Wachten betekent stil staan. Ik vind juist dat ik door moet gaan. Ik leer hiermee loslaten. Als ik dit Kan loslaten kan dan ik alles loslaten in het leven. Dat is heel fijn. Geeft lucht. Goelang wachten jullie al en zien jullie hem dan op nog? Ik heb hem toch al 16 maanden niet gezien.
(Onbekend)

Antwoord 4
Waarom kan dat wachten niet? Je kan toch ook nu het besluit nemen om bij elkaar te komen. De problemen die je in jou aardse relatie hebt die heb je dan niet meer als je met een spirtuele relatie begint. Jullie kennen elkaar door en door en voelen elkaar makkelijk aan.
(Onbekend)

Antwoord 5
Zolang ik niemand anders tegenkom waar ik soortgelijke gevoelens voor voel, blijft tz steeds terugkomen in mijn systeem. Is geen bewuste keuze, maar een noodgreep.
(Onbekend)