Q1072. Bang zijn voor je tweelingziel?

Onbekend

Ik heb z`n vermoeden dat mijn tweelingziel bang voor mij is als ik haar in het aardse leven tegen kom. Steeds als ik haar tegenkom vlucht ze voor mij. Of ze is bang voor haar gevoelens voor mij of ze kan het niet accepteren. Ze kan ook bang zijn dat het haar relatie in gevaar brengt. Wie herkent dit?

Antwoord 1
Ja, ik maak hetzelfde mee. Ongetwijfeld komt haar relatie in gevaar, als je tz aan de gevoelens naar jou gaat toegeven. Dat kan wel helemaal niet de bedoeling zijn, want je tz is niet voor niets nu met een ander. Daar kan nog van alles uitgewerkt moeten worden. Geef maar ruimte, als je teveel aan haar trekt wordt het alleen maar moeilijker. Soms moet iemand weglopen om weer thuis te kunnen komen. Ooit komt het bij elkaar, werk in tussen aan jezelf en leer te snappen hoe je er zelf in zit.
(Arundash)

Antwoord 2
Het is zo dat we elkaar onverwachts tegen komen. Laatst kwam ik haar in een week wel 5 keer tegen met haar vriend erbij. Ik denk dat haar vriend ook wel zijn vraagtekens had haha.
(Onbekend)

Antwoord 3
We kunnen niet samen zijn,het is te heftig.
(RJ)

Antwoord 4
Arundash, daar kun je weleens gelijk in hebben. Relaties (en dat geldt voor alles in het leven) zijn niet toevallig. Dus zij zal zeker nog iets uit te werken hebben. Net als ik met mijn partner. Het leven biedt iedereen kansen om verder te groeien en dat gaat meestal niet zonder pijn. Pak de kansen om te groeien want groei is de enige weg naar zielsliefde.
(Onbekend)

Antwoord 5
Als je haar onverwacht tegen komt kan ze weglopen, omdat het haar dan misschien overvalt en ze zich geen houding weet te geven. Als je haar op afspraak ziet kan ze niet voor je weg lopen. Alleen een afspraak maken kan vaak niet. Ik ben blij dat het aardig goed lijkt te gaan met mijn lieve tz.
(Onbekend)

Antwoord 6
Aan 4: De pijn kan minder worden als je kan aanvaarden wat er gebeurt. Pijn zit ergens in een geheugen, het wordt weer aangeraakt, dat roept angst op. Al betekent dat niet dat je onheilsvermoedens waar zijn. Kan je dat loslaten, o jee, ‘het’ gebeurt weer, dan is het gemakkelijker. En mag het anders verder gaan omdat je open staat voor de toekomst.
(Arundash)

Antwoord 6
Ik ben niet bang voor mijn relatie.Ik ben bang voor zijn relatie.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik ben bang voor de overheersing. Ik ben bang omdat ik geen nee durf zeggen tegen mijn zl. Ik ben bang van mezelf… bij mijn zl.
(Onbekend)