Q1071. Ziet hij mij graag?

Onbekend

Volgens mij heb ik mijn tweelingziel al ontmoet. We hebben een tijd regelmatig contact gehad via sms maar het bleef wel oppervlakkig. Hij is alles wat ik wil. Maar hij laat niks meer van zich horen. Hij geeft mij de indruk dat het niet wederzijds is. Hij doet mij groeien. Ik ben op persoonlijk vlak serieus volwassen geworden en gegroeid en daar ben ik hem dankbaar voor. Elke dag opnieuw voel ik aan alle kleine dingen dat wij voorbestemd zijn. Ik hoop dat het goed komt tussen ons en dat wij later een koppel worden. Want er is niemand die beter bij mij past en die ik liever zie dan hem. Als ik nog maar aan hem denk, dan straal ik. Ik heb een hele tijd geloofd dat het nog goed komt. Maar wat als het niet goed komt en hij mij toch niet graag ziet?

Antwoord 1
Ik zie mijn zielsliefde erg graag dan weet ik ook altijd hoe het ervoor staat. Ik zou erg graag met haar een relatie willen hebben in de toekomst. Hoe het gaat uitpakken zien we wel de keuze is aan haar.
(Remco)

Antwoord 2
Jullie groeien langzaam naar elkaar toe denk ik. Er gaat wel heel veel tijd overheen om jullie te doen overtuigen dat jullie voor elkaar bestemd zijn. Het is net een virus dat jou lichaam binnenstroomd maar dan met goddelijke energie.Elke cel wordt vervuld met liefde en genot.En als je eenmaal zover bent dan wil je niks anders meer dat jou zielsliefde.Want hij is degene die weet wat jij nodig hebt en andersom.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik sluit me hierbij aan. Je TZ geeft je zo’n diep gevoel van liefde die je nergens anders vindt. Het kan even duren voor hij/zij je TZ het
inziet, en haar/zijn EGO opzij zet, maar als het je TZ is, dan is het voorbestemd in deze tijd van twinflame reincarnaties.
(Antoon)