Q1070. Ik denk dat ze steeds aan hem denkt?

Onbekend

Ik zit met een probleem. Mijn vriendin heeft een tweelingziel steeds als wij sex hebben. Dan kan ik niet voor de 100% voor haar gaan want als wij het doen dan denk ik steeds dat ze aan hem denkt dan aan mij. Wat doe ik hier aan?

b
Er is niets aan te doen. Je kan haar tz niet wegsturen, zij trouwens ook niet. Het is aan jou of je met haar toch verder wil. Sterkte gewenst.
(Arundash)

Antwoord 2
Misschien stelt het je een beetje gerust wanneer ik vanuit mijn ervaring spreek dat wanneer ik intiem ben fysiek, ik met de fysieke partner bezig ben en niet met mijn Twin.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik sluit me bij antwoord 1 aan. Als het inerdaad een TZ is, dan kun je er niets aan doen. Hopenlijk voor jou heeft je vriendin nog geen fysiek relatie met haar TZ gehad, want anders dan is het een kwestie van tijd ben ik bang.
(Antoon)