Q1069. Is het mogelijk dat ik mijn twin heb ontmoet?

Is het mogelijk dat ik mijn twin hebt ontmoet? ook al is zij 40 jaar jonger dan ik zelf wij volden al bij het eerste contact een heel bijzondere aantrekking tussen ons en we begrepen elkaar echt volledig . Kan daar een echte hechte relarie uit ontstaan of is het meer een ego illusie van mij.

Antwoord 1
Ook als ik aan anderen vrouwen denk dan komt zij erdoor heen. En als ik met een meisje praat dan is zij er ook. Ik vindt dat niet vervelend maar wat ik wel vervelend vindt is dat mijn tweelingziel nooit iets van haar laat horen.Of ik moet een aardse relatie nemen puur voor de sex en zonder gevoel. Maar ik denk dat dat niet echt eerlijk is tegenover haar. Zo zijn mijn relatie`s wel geweest omdat zij erdoor heen kwam.
(Onbekend)

Antwoord 2
Leeftijd speelt geen rol voor de liefde tussen tweelingzielen. Wel kan het lastig zijn dat je in een totaal andere levensfase zit. De een kan voor het eerst verliefd zijn en de ander opa aan het worden. Tweelingzielen lossen dat meestal op wanneer ze zover zijn dat ze een relatie kunnen aangaan. Mijn tz is ook een stuk jonger, en als ik me voorstel dat ik ooit 2 keer zo oud was als mijn tz, kan ik me voorstellen dat het op zo’n moment onmogelijk lijkt. Hoewel je over 20 jaar daar wel heel anders over kan denken. De verschillen worden relatief gezien kleiner en ook het verschil in levensfase. Is je tz een kind dan zal je het voorlopig op afstand moeten houden.
(Arundash)