Q1068. Moet ik naar mijn gevoel luisteren of moet ik het wegstoppen?

Onbekend

Mijn zl en ik zijn vandaag 3 weken na een relatie van 4 jaar bij elkaar weg, mijn gevoel zegt dat we weer bij elkaar komen omdat het duidelijk is dat we bij elkaar horen, moet ik naar mijn gevoel luisteren of het weg stoppen,vandaag heb ik voor het eerst het gevoel dat hij me niet meer mist, hoe raar dat ook klinkt. ps ik heb het door mijn borderline en angst om hem te verliezen het totaal verpest. Ik hoop op antwoorden. Alvast bedankt.

Antwoord 1
Ik zal naar jou ziel luisteren en daar kan je de waarheid uithalen. Jullie zielen zijn zuiver en spreken altijd de waarheid.Daaruit kan je je gevoel opmaken wie er werkelijk belangrijk voor jou is.
(Remco)

Antwoord 2
Dat hij je niet meer mist na 3 weken kan onzin zijn. Maar hij kan het net zo goed wegstoppen als jij. Al zal dat weinig uitmaken. Onderbewust gaat het proces gewoon door, de aantrekkingskracht gaat niet weg, als hij echt je twin is. Wat je kan doen is zorgen dat je zelf groeit, je problemen oplost (borderline is niet ongeneeslijk) waarmee de omstandigheden dusdanig veranderen dat jullie weer een kans hebben. Probeer niet iemand vast te houden, alleen door iemand vrij te laten schep je de ruimte voor bij elkaar komen.
(Arundash)

Antwoord 3
Arundash, jouw wijsheden helpen mij altijd zoveel! Dank hiervoor. Het doet me goed bevestigd te zien dat het proces altijd doorgaat, of de ander er nu voor wegloopt of niet. Zo voel ik het ook, en ik weet het ook. Loslaten is wat wij allemaal moeten doen en moeten leren. Zo zwaar en moeilijk. Ik dacht dat ik er was, maar toen bleek dat niets minder waar was. Ik had hem helemaal niet losgelaten, ik werd intens jaloers op zijn partner, voelde me lelijk en onzeker. Ik ging door een heel diep dal en dat had ook zijn weerslag op de rest van mijn leven. Nu probeer ik het opnieuw; loslaten, dag na dag, stukje bij beetje. Hem uit mijn gedachten verbannen. ‘s Nachts mag hij komen, dan staat de deur open, maar overdag ben ik hier nodig, in mijn leven, voor mijn dierbaren die mijn zorg en aandacht vragen en verdienen. Ik heb mijn tz letterlijk gevraagd in gedachten of hij daaraan wil meewerken. En dat zal hij, want zijn ziel weet wat het beste is voor ons.
(Onbekend)

Reactie
dank jullie wel voor jullie antwoorden, de gevoelens die ik op dit moment heb zijn erg verwarrend, maar wel duidelijk voor mij, ik weet dat we van elkaar houden maar dat we het (op dit moment) elkaar erg moeilijk hebben gemaakt, het beste maar ook het slechtste kwam in ons boven. Ik laat de tijd de tijd en probeer in het nu te leven al is dat erg moeilijk. (Onbekend)

Antwoord 4
Aan antw.3: Dank je, fijn dat het zo in elk geval hanteerbaar is voor je. Ik leer ook elke dag nog bij hoor.
(Arundash)