Q1066. Tweelingziel losgelaten, hoe zijn je volgende relaties?

Belletje

Mijn t.z. heeft mij losgelaten en ik probeer nu een vriendschap/relatie te krijgen met een ander, omdat ik niet altijd alleen wil blijven. Maar pffff…. krijg het niet voor elkaar. Iedere man die ik ontmoet valt tegen en is het toch weer niet. Heeft iemand hier ervaring mee?

Antwoord 1
Mijn mening: Al die mannen die jij tegen zal komen daar zal je allemaal het zelfde probleem mee hebben. Je kan jaren doorgaan maar wordt je daar gelukkig van als je steeds teleurgesteld wordt dat de relatie niet lukt. De enige echte ware is jou goddelijke tweelingziel. Jullie kennen elkaar door en door en jullie zijn samen 1. Je zal nu al de hemel op aarde kunnen krijgen en de allerhoogste liefde kunnen ervaren. Ik kan niet wachten het lijkt mij fantastisch.
(Onbekend)

Antwoord 2
Liefde is niet alleen te vinden bij je tweelingziel, gelukkig maar. Het is écht mogelijk dat ook bij een ander te vinden, heb het zelf meegemaakt, nádat ik mijn tz dus al kende. Ik denk dat veel mensen die hun tz hebben ontmoet graag wíllen dat tz de enige is, want dat versterkt de hoop dat ze sowieso samen komen, dat geeft zekerheid. Ze willen iets dat zo mooi is niet kwijt. Begrijpelijk, maar het kan een enorme last worden als het vervolgens niet zo uitpakt. Dat is het gevaar van het hele tz-gebeuren: dat mensen het té exclusief maken en te afhankelijk worden van dat ene scenario. Terwijl het dus echt kan: diepe liefde voelen voor een ander ná je tz. Je staat er misschien even van te kijken als het zou gebeuren, maar geloof me: als je de bijbehorende liefde herkent snap je wat ik bedoel. Het enige wat je daarbij nodig hebt is een beetje geluk (je moet zo iemand natuurlijk nog wel even tegenkomen). Hou in elk geval een plekje vrij voor die mogelijkheid, dan maak je! het jezelf al een stuk makkelijker. Het kan echt!
(Onbekend)

Antwoord 3
TZ liefde overstijgt alle liefde. Je TZ is je andere helft, je wederhelft. Nu heb ik ervaren wat echteware liefde is, thuiskomen,samensmelting de ander elke dag voelen om je heen voelen,onvoorwaardelijke liefde. Het hoogst haalbare liefde op aarde. Voor mij me TZ, en geen andere man.kan het ook en wil het ook niet voelt voormij als vreemdgaan en dat ik mezelf niet eerlijk in de spiegel aankan kijken, zo voel en ervaar ik het. Liefs
(Vlinder)

Antwoord 4
Heb je al een tweelingzielen relatie gehad dan op aards niveau. Hoe weet je dat er dan volop problemen kunnen komen? Ja zeker een aardse relatie kan ook goed zijn met een aardse persoonlijkheid. Maar waar ligt het dan steeds aan dat z`n relatie dan mislukt. Natuurlijk moet je het helemaal zelf weten waar je in mee gaat.
(Onbekend)

Antwoord 5
@antw 2 AMEN eindelijk iemand die het zegt zoals het is. 100% waar!
(Onbekend)

Antwoord 6
Het ligt geheel aan de persoonlijkheid. De ene TZ is de ander niet. De meeste mensen kunnen meerder liefdes in hun leven kennen. Er wordt immers beweerd dat de mens niet gemaakt is voor monogamie. TZ willen echter liever niets als monogamie, maar de relatie is meestal zo heftig dat het kan verstikken, en door angst loopt meestal een van de TZ weg. Het is ook niet makkelijk een relatie te hebben met iemand die je diepste geheimen kent, en waar je niets voor verborgen kunt houden. Dat is meestal de vloek in een TZ relatie. Hierin zul je als je met je TZ wilt samen zijn een pad in zien te vinden. Dit pad vinden kan jaren duren van aantrekken, afstoten. Helaas het vaste patroon van een TZ relatie, wat het er niet makkelijker op maakt.
(Onbekend)