Q1065. Hoe lang heb je je zielslief niet gezien of gesproken?

Onbekend

Ik vraag me af hoe lang jullie je zielslief niet heb gezien of gesproken? Ik heb hem nu 16 maanden niet gezien. Ik denk een half jaar geen contact meer. Ik heb zeker nog meer tijd nodig om volledig bij mezelf terug te keren. Bestaat er een bewijs dat hij het is? Ik bedoel bijvoorbeeld als iemand na zoveel tijd nog steeds elke dag in je gedachten is, is het dan je zielslief?

Antwoord 1
Ik heb het bewijs al, zij belde mij een keer op dat het allemaal waar is. Maar toen zat ze al in een relatie helaas.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb mijn tz nu bijna 5 weken niet gezien en ik vind het prima zo. Ik hoef hem niet te zien omdat dat de onrust meteen weer doet oplaaien. Zodra we elkaar zien voelen we beiden die onrust, verlangen en frustratie en dus is het beter zo. Er is iemand die hem van me weghoudt en dat moet ze vooral maar doen. Deze liefde is toch sterker en nooit zal er iemand tussen kunnen komen. Ik leef mijn leven wel, geniet, en ben gelukkig. Er komt vanzelf een moment dat de stukjes op hun plek vallen!
(Onbekend)

Antwoord 3
Een maand geleden heb ik me lief gezien, we wonen in de zelfde stad en we wonen ook niet ver van mekaar vandaan en we komen elkaar wel tegen op feesten bij ons in de stad. Liefs
(Vlinder)

Antwoord 4
Gezien wel maar echt gesproken dat is erg lang geleden. Zij wilt dat niet en zij wilt het alleen telepatische in een astrale droom. Ik denk dat ze bang is voor de buitenwereld dat ze je voor gek verklaren als het naar buiten komt. Maar zo is het ook goed het wordt toch niks tussen ons op het aardse niveau.
(Onbekend)

Antwoord 5
Mijn mening: Verliefdheden gaan over, want er is voeding nodig: elkaar af en toe zien, stimulerende ervaringen meemaken. Elkaar bevestigen, in het proces van verliefdheid naar liefde gaan. Aanhankelijkheid ontwikkelen, de liefde wordt volwassen. Liefde tussen tweelingzielen heeft dat niet nodig, er is een permanente verbinding van binnen waardoor je die aandacht voor elkaar houdt. Ook al wil de een dat van de ander vaak niet, en kan er zelfs last van hebben als die ander in zijn eigen proces wil blijven. Wat dan ook goed is, hoe lang dat ook duurt.Tijd speelt dus geen rol.
(Arundash)

Antwoord 5
Zo is het maar net Arundash! Mijn tz mag mij niet zien van zijn vriendin maar dat deert niet want onze band zal toch nooit doodbloeden. Daar is het zielsliefde voor. Zij zal er nooit tussenkomen, en dat voelt ze wel degelijk aan. Ik ben wel boos op haar omdat ze ons uit elkaar houdt, maar besef ook dat mijn tz eraan meewerkt door haar haar zin te geven. Er komt een dag dat hij bij zinnen komt en naar me toe komt. Of ze wil of niet. Maar op dit moment heb ik zelf ook geen in om hem te zien. Ik vidn dat hij eerst maar eens flink moet groeien en eerlijk zijn tegen zichzelf. Zolang hij dat niet doet, kan er geen goed contact op aards niveau zijn tussen ons. Astraal is het een ander verhaal; daar zijn we beiden puur en zuiver zonder aardse ego’s.
(Onbekend)

Antwoord 6
Dat klopt mijn tweelingziel loopt altijd van mij weg maar ze komt altijd weer bij mij terug.
(Remco)

Antwoord 8
Mijn mening: Wanneer je een persoon vergeet of de gevoelens zijn voorbij, dan is het geen zielsliefde. Een zielsliefde zit constant in je hoofd en je krijgt vanzelf meer inzichten. Bij een rustperiode kan de verliefheid wel minder aanvoelen uit angst (niet geheel weg), maar die zielsverbinding gaat niet weg. Na een rustperiode is bedoeld dat die zelfde klik weer terug ontstaat. Wanneer je aan je eigen proces werkt, wordt je vanzelf beloond dat jullie elkaar weer even zien en/of horen. Luister naar je gevoel dan krijg je vanzelf een antwoord.
(Alica)

Antwoord 9
@8 Een vraag aan jou Alicia, hoe ga ik om met het feit dat mijn tz afstandelijk doet en zelfs soms cynisch uit de hoek komt tegen mij? Hij is heel wispelturig momenteel; dan zegt hij iets aardigs en even later weer iets onaardigs. Alsof ik vooral niet moet gaan denken dat hij me leuk vindt ofzo. Heb ik het juist als ik denk dat dit gedrag voortkomt uit zijn onzekerheid over het feit dat ik hem feilloos kan doorzien? Volgens mij voelt hij dat aan en voelt hij zich daardoor een beetje “naakt”. Waardoor hij behoefte krijgt aan een soort van pantser? Geef jouw mneing hier eens over als je wilt?
(Onbekend)

Antwoord 10
Ik heb mijn TZ niet meer gezien sinds hij 3 jaar terug het contact verbrak. Toch spreken we elkaar minimaal 1x per jaar perongeluk. Begin dit jaar heb ik zijn telefoonnummer en email gewist om hem zo los te laten.. Ik had hier vrede mee met de wetenschap dat we toch altijd verbonden blijven…. En twee weken terug appte hij me en hebben we de hele nacht gepraat.. we zijn nu cirkeltje rond.. want het contact is weer wat verder weg… zucht…
(Onbekend)

Antwoord 11
Je TZ is levenslang bij je vanaf het moment dat je hem of haar voor de eerste keer ziet. Ik ben met @5 eens, verliefdheid en aardse liefde heeft voeding nodig anders dooft het. ZL blijft even hevig zelfs na jare elkaar niet gezien te hebben. Ik kwam mijn TZ na 23 jaar weer tegen en we hadden binnen 2 x contact weer heftige physieke/sexuele ontmoetingen die steeds heftiger worden. TZ spreken elkaar met de ziel toe, puur zonder verwarring van Ego’s of onopgeloste problemen. Echter wanneer de rede het verstand inschakelt om het gevoel een plaats te geven of te relativeren komen de problemen en begint het aantrekken afstoten.
(Onbekend)