Q1064. Voel je dat je zielsliefde intiem is met een nieuwe partner?

Onbekend

Wat betekent het als je voelt dat je zl sex heeft met nieuwe partner? Voel je dan haar/zijn stemming, of is deze dan in gedachten met jouw bezig? Ik vind het vrij irritant; wil niet meegenieten van de pleziertjes met een ander, het is al pijnlijk genoeg!

Antwoord 1
Ik weet wel dat mijn zielsliefde toen wij nog een innig contact hadden ook in een relatie zat. Op de momenten dat hij sex had met die ander, ging ik door een hel. Ik voelde alles en het deed ontzettend veel verdriet. Nu ik hem veel meer losgelaten heb, heb ik er veel minder last van en hopelijk gaat het eens voorbij.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het verlangen dat was ondragelijk naar haar dat herinner ik me nog.3 weken lang ben ik door een hel gegaan van heftige emotie`s tot 112 toe.Wat er door me heen ging was onbeschrijvelijk, gelukkig ben ik door dat proces heen.
(Onbekend)