Q1061. Lastige vragen?

Vlinder

Mensen om mij heen vragen wel is aan mij van goh heb je eigelijk al verkering? of van hoe staat het met jou in de Liefde? Ik ben al volop in het TZ Proces bezig zoals ik hier als wel is geantwoord heb. Hoe zou je kunnen reageren, ik zou zo graag open en eerlijk over TZ en mij willen zijn haha maarja, ik denk niet dat ze het begrijpen. Of zou het testen van boven kunnen zijn? Ik weet natuurlijk beter, maar heeft iemand hier ervaring mee? alle hulp is welkom. Bedankt Liefs

Antwoord 1
Je kan toch ook net doen dat er niks tussen jou en jou tweelingziel speelt. Hoe kunnen die anderen mensen dat nou weten. Jullie kunnen ook heel goed bij elkaar passen dat weten zij toch niet. Voor de buiten wereld kan je een rol spelen. Maar jullie beiden weten het dan wel en dat is dan toch ook weer spannend.
(Remco)

Antwoord 2
Tijdens mijn langdurig afstootproces kreeg ik ook vragen hoe het in de liefde ging, of ik iemand op het oog had, of ik niet meer zou uitgaan om leuke mannen tegen te komen e.d. Ik was maar voor een paar maanden alleen en men wilde al een man voor mij gaan zoeken. Ik heb op alles gewoon nonachalant hier op gereageerd. Ik zei dat ik vanzelf wel een leuke man zou tegen komen. Diep van binnen doelde ik op mijn TZ. Ik hield zielsveel van mijn TZ en wilde geen andere man. Mocht mijn TZ niet de keuze voor mij maken, dan was ik veel liever alleen. Ik ben hierdoor erg krachtiger geworden, geleerd om nog beter op mijn eigen benen te kunnen staan (onafhankelijk te kunnen zijn). Het is een stukje van je leerproces, je kan het zien als een test van boven of het ego wat je in twijfel wilt brengen.
(Alicia)

Antwoord 3
Ik ben de vraagstelster (vlinder) Ik heb deze vraag al een poos geleden gesteld en heb er heel veel aan gehad aan jullie antwoorden. Dank jullie wel, ik heb het toegepast in me proces als me omgeving me vragen steld. Liefs
(Vlinder)