Q1058. Wat moet ik?

Onbekend

Ik ben een moeder die ergens mee zit. Mijn dochter heeft op internet een jongen ontmoet, hij is heldervoelend mijn dochter paranormaal, samen hebben ze een heleboel dingen gemeen.Ze kunnen elkaar wakker maken in gedachten. komen tegelijker tijd op msn ,hij ziek zij ook en zo zijn er nog een heleboel dingen, en dat op een afstand van 200 km.Ze hebben elkaar nog nooit in het echt gezien, want elke keer als het zover is verzint die weer een smoesje om niet te hoeven komen, ook als hij zegt dat zij mag komen het zelfde verhaal.Ze zijn gek op elkaar maar hij reageert altijd zo raar als zij te dichtbij komt, mijn dochter kwaad weer gekwetst.Hij laat dan weer een tijdje niks van zich horen, en opeens is hij er weer.Zegt lieve dingen tegen haar zegt dat die komt, en dan begint alles weer van vooraf aan, dit gaat zo al een maand of acht.Ik weet niet wat ik er mee aan moet en mijn dochter ook niet want hij is een stuk ouder dan zij.IK hoop dat iemand hier mij kan uit leggen wat er aan de hand is tussen die twee. Ik denk dat ik het al weet maar wat denken jullie hier van? bvd een moeder ..

Antwoord 1
Wat denk jij zelf dat er aan de hand is dan? Moeders weten dat meestal het beste.
(Onbekend)

Antwoord 2
Zelf denk ik dat het zielsliefde is. Maar hoe moeten we daar mee omgaan?
(Onbekend)

Antwoord 3
Het hangt in grote mate af van de leeftijd van jouw dochter. Kan ze genoeg haar eigen inschatten? Ik zou haar laten en blij zijn dat het via het internet gaat voor het moment. Het is veilig genoeg. Laat haar maar uitzoeken wat haar trekt. Hou een oogje in het zeil maar kom niet tussenbeide. Vertrouw op de wijsheid van haar ziel.
(Onbekend)