Q1057. Hij werkt in het buitenland

Onbekend

Ik ben voor het eerst op deze site.. Vorig jaar leerde ik mijn zielsliefde kennen. Na een mooie, heftige relatie koos hij ervoor om in het buitenland te gaan werken, voor carriere te gaan maken en een mooie toekomst voor zijn kinderen. In de weekenden komt hij naar huis voor de kindjes. Ik heb het idee hem aan te voelen. Ondanks dat de relatie verbroken is door hem blijf ik onvoorwaardelijk van hem houden. Hij houdt ook nog steeds van mij. Maar kan niet zomaar stoppen met zijn carriere in het buitenland. Komen wij vanzelf weer bij elkaar wanneer het echt is? Ik heb nog nooit zo’n heerlijke gevoelens gehad voor een man. Is dit echt?

Antwoord 1
ZL komt vanzelf weer op het pad wanneer het de tijd voor is, ongeacht hoe ver hij woont is mijn mening. Mensen die een ZL in het buitenland hebben, is vaker het energetisch contact sterker. Dit houdt ook de sterke verbinding in stand.
(Alicia)