Q1052. Hoe til ik mijn zielsliefde omhoog?

Onbekend

Ik heb het momenteel heel erg moeilijk omdat ik hem zo mis… maar ik voel ook dat hij het moeilijk heeft. Kan ik nog meer doen om hem omhoog te liften ipv liefde te sturen? Zou het schrijven van een brief helpen (die ik dan niet verstuur)?? Liefs

Antwoord 1
Ook ik mis mijn zielsliefde erg, maar ik weet ook dat ik niet alles met hem moet en kan delen. Dan duw ik hem verder weg. Ik schrijf een heleboel fictieve brieven aan hem. Zou het hém niet helpen, dan jezelf wel, want je bent het kwijt en je kan toch je gevoelens onder woorden kan brengen. Ik ben er ook van overtuigd dat de boodschap overkomt. Het is energie die je overbrengt, en voor mij helpt het echt om het tastbaar te maken.
(Onbekend)

Antwoord 2
Door dingen te gaan doen waar je blij van word komt dat vanzelf. gewoon gaan leven en niet gaan zitten wachten. Ik praat heel de dag door met hem, laat hem gaan hij komt vanzelf terug.
(Onbekend)

Antwoord 3
Het is heel goed mogelijk dat wat je aan hem schrijft, of je het nu verstuurt of niet, op onbewust niveau overkomt. Of je daar goed aan doet is de vraag. Is je tz blij met je, en zegt hij dat hij je betrokkenheid waardeert, dan kan ik me voorstellen dat je het doet. Maar er bestaat bezwaar tegen het zomaar helpen van mensen die daar niet om gevraagd hebben. Zelfs als het je tz is, en zelfs als het liefde is. Daar wordt wel eens te gemakkelijk over gedacht. Ook in het spirituele bestaan er grenzen waar we, als we ons ervan bewust zijn, niet meer overheen moeten gaan. Er is daarnaast al genoeg wat je tz van jou merkt, zonder dat je dat bewust naar hem toe stuurt. Daar KAN je helemaal niets aan doen. En dat hoeft niet, wees wie je bent. Het beste wat je kan doen is goed voor jezelf zorgen, zoals je voor hem zou willen zorgen.
(Arundash)

Antwoord 4
Ik mis haar ook en ik zou het liefste ook bij haar willen zijn dan kom ik pas echt thuis naar een lange reis. Maar ja mijn situatie is ook erg moeilijk, zij heeft al een relatie met iemand anders. Zou het niet goed zijn als jullie via de mail contact met elkaar opnemen. Dan kunnen jullie de gevoelens en de problemen met elkaar bespreken. Je kan degene dan allerlei vragen sturen want hij heeft alle antwoorden voor jou en anders om.
(Remco)

Antwoord 5
Schrijven van een brief en deze niet versturen helpt altijd om b.v. ook om rustiger in gedachten te worden. Energetisch zal je ZL ook deze gevoelens opvangen. Ook misschien een tip: bewaar deze brief en bekijk na een aantal maanden nog eens terug naar je brief. Je zal merken dat je gegroeid bent (qua sterkte) ;-).
(Alicia S.)