Q1051. Er helemaal klaar mee!

Onbekend

k ben er klaar mee! Het heeft me zoveel pijn, verdriet en gemis gebracht, en nu wil ik verder! Zielsliefde leid (of nog beter: lijd) m.i. nergens toe. Graag zou ik verder willen, me open stellen voor iemand die me wel liefde en respect kan geven. Wie heeft de gouden tip om zo snel mogelijk het lijntje te breken, mijn zl uit mijn systeem te verwijderen?

Antwoord 1
Ik denk dat iedereen die zijn/haar tz heeft ontmoet er wel eens helemaal klaar mee is. Een gouden tip kan ik je niet geven, een tz is niet uit je systeem te bannen, dat weet je toch wel. Waarom ben je er zo klaar mee? Doet de ander je echt pijn of is het je eigen ego, die je de pijn laat voelen?
(Onbekend)

Antwoord 2
Zielsliefde is bedoeld om jou een grote schoonmaak door jou lichaam te geven. En jou zodoende op het juiste pad verder te laten gaan. Met dank aan je zielsliefde ben je nu tot dit punt gekomen. Ja zonder het verdriet de pijn en al het andere ben je nooit wie je nu bent. Sta je nu sterker in het leven als ervoor of ben je er slechter van geworden. Als je er slechter van ben geworden ben je nog niet klaar met het proces en heb je nog het 1 en ander te leren van je tweelingziel. Het lijntje kan niet verbroken worden jullie horen bij elkaar en zijn van elkaar samen 1. Het enigste wat je kan doen is het te accepteren want dan wordt het een stuk minder dan er dwars er door heen te gaan. En dan nog voelen jullie elkaar als jullie bij elkaar in de buurt zijn dan. De dromen worden dan minder als je tenminste op dat punt bent aanbeland. Succes.
(Remco)

Antwoord 3
Het lijntje is niet door te knippen. De pijn, verdriet en gemis zijn de onderdelen waar je iets van moet leren. Dat is jouw / jullie zielsopdracht. Waarom voel je zoveel pijn, verdriet en gemis? Heeft hij jou dat aangedaan? Of heb je het zelf gedaan? Wat is de achtergrond van jullie zielsconnectie?
(Onbekend)

Antwoord 4
Oh, dit is mij uit het hart gegrepen lieve vraagsteller! Ik zit in precies hetzelfde schuitje en ik ben er zo ontzettend klaar mee. Ik probeer me voor hem af te sluiten, hem weg te sturen als ik aan hem denk maar het helpt allemaal maar even. Juist dan droom ik intens over hem en dat zijn geen leuke dromen. Pff, ik werd vanmorgen heel erg boos wakker omdat zijn vriendin achter mijn man aanzat. Ik word genadeloos met mezelf geconfronteerd; voel jaloezie naar haar toe terwijl ik wel weet dat niemand ooit tussen mijn tz en mij kan komen. Hij is dan toch maar mooi bij haar en ik kan het niet verdragen. In het begin dacht ik nog heel mooi dat ik het hem gunde en puur onvoorwaardelijke liefde voelde, wat ook zo was. Maar nu heeft dat plaats gemaakt voor boosheid, jaloezie, verdriet en frustratie. Je voelt niet altijd wat je verstand voorschrijft. Hoe graag ik ook zo spiritueel “verheven” wil zijn dat ik niets dan liefde voel voor hen, ik kan het niet. Dat betekent dus dat ik nog heel wat te leren heb. En ik heb er tabak van want het kost me bergen energie. Ervoor weglopen gaat niet, daar ben ik wel achter. Het is er doorheen en niet eromheen. Blij dat ik over niet al te lange tijd met vakantie ga. Dan kan ik letterlijk weg van alles.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik snap het helemaal, soms gaat het goed vandaag heb ik het heel zwaar mee..maagzuur krijg ik ervan. Ik blijf over hem dromen, ik voel zijn aanwijzigheid en krijg nog steeds tekens. Soms denk ik ik had beter beide benen kunnen breken dan op dat feest gaan 16 jaar terug..Hoeft niet veel te gebeuren om veel pijn te voelen… ik hoop dat niet in mijn volgende leven nog een keer mee te maken. Ik heb geleerd om zonder hem te leven ook maar nu hebben we 4 maanden helemaal geen contact meer, ik weet wat het probleem is, wij hebben hetzelfde, ik in minder mate dan hij..het gaat om bindingsangst en bij hem is het zeer ernstig al is hij totaal niet bewust van..ik nu wel ik werk er aan om dat langzaam te minderen, vandaag heb ik een terugval..het is zwaar wanneer iemand niet begrijpt waarom dat hem/haar overkomt. Ik heb het wel begrepen maar wat een ke process is het soms pfff..het leven is niet altijd een feest, ik probeer zo veel mogelijk leuke dingen te doen, uit te gaan, weer muziek maken enzo maar de laastse paar dagen voel ik me weer down daardoor…wij hebben een meningsverschil gehad, we waren 5 maanden samen terug, het leek prima te gaan, de grootste liefdesverklaring elkaars zo vaak mogelijk zien enzo.. en dan boem weg zonder 1 woord, ik heb hem een keer een bericht gestuurd nooit reactie erop gehad..ik vraag me af welke idioot dat doet en dat ik zelf wel heel erg stom ben om voor z’n iemand te vallen! 16 fk jaren al!
(Onbekend)

Antwoord 6
Mijn tip: Ga elke dag in diepe ontspanning. Haal diep adem. En zeg dan vanuit het diepst van je hart tegen jezelf (je eigen woorden hè): Ik stel mij open voor degene die mij liefde en respect kan geven. En kijk dan wat er gebeurt. Doe dit bijvoorbeeld een dag of 40. P.S. Dit gaat niet het lijntje breken, want dat kan niet.
(Arundash)

Antwoord 7
Ik begrijp je volkomen. Gezien het laatste contact dat ik onlangs met hem had, is er iets in mij geknakt. Zijn egocentrisme ben ik niet tegen opgewassen. Op energetischvlak blijft hij trekken terwijl ik er echt klaar mee ben.Ik dacht nu ik zover ben, zal ik hem minder voelen, alles behalve waar. De duizeligheid en het zwaarmoedige vind ik het ergst. Ik weet dat ze niet van mij zijn en het meer zijn ding is. Waar ik wel positief over ben, dat ik wel zover ben gekomen.
(Corelijn)

Antwoord 8
@ antwoord 7; Als je tz aan je trekt wordt je dan duizelig? Ik heb bij periodes veel last van duizeligheid, de laatste paar weken dus ook weer, en tintelingen. Ik ga soms bijna van m’n stokje. Ik dacht dat dat komt omdat ik niet goed eet. Het valt mij wel op dat soms als ik met andere mensen praat ik ook duizelig wordt, dan sta ik vast teveel open of zo.
(Onbekend)

Antwoord 9
Het lijntje is niet door te knippen. De pijn, verdriet en gemis zijn de onderdelen waar je iets van moet leren. Dat is jouw / jullie zielsopdracht. Waarom voel je zoveel pijn, verdriet en gemis? Heeft hij jou dat aangedaan? Of heb je het zelf gedaan? Wat is de achtergrond van jullie zielsconnectie?
(Onbekend)

Antwoord 10
Ant.8: In die tijd dat ik nog contact had met mijn tz, had ik ook al plotseling hoofdpijn tot duizelingen toe. Dat betekende dat hij veel piekerde en zweefde van de ene naar de andere gedachte. Hij heeft het ook toegegeven dat hij met problemen kampte en er niet uitkwam.Toen ik besloot hem helemaal los te laten, zijn bij hem alle problemen verergerd waardoor hij bijna niet eet. Dat slaat weer terug op mij, mijn eetlust is hierdoor ook verminderd. De weekenden zijn het ergst, merk dat ik veel energie verlies en bijna kruipend mijn bed in ga. Ik ben nu ook zover dat we bij elkaar terugkomen heb losgelaten. Ik voel me nu veel zelfstandiger dan ooit. Ik stel me niet meer afhankelijk op van het gevoel dat ik en mijn tz samen delen. Ik ben nu ook nu van mening dat het gaat om het behoud van onze individuele zelfstandigheid.
(Corelijn)

Antwoord 11
Zoals anderen al hebben gezegd, kun je het lijntje niet doorknippen/verbreken. Ego wil denken dat je er helemaal klaar mee bent. Probeer je kracht bij elkaar te verzamelen en stuur liefde en kracht naar je zielsliefde dat hij snel inzichten mag krijgen. Wie het dichtste bij zijn hart staat, wordt het meeste gekwetst.
(Alicia S.)

Antwoord 12
Antwoord 11: Ik heb gekozen om door te gaan met mijn leven, met mijn gezonde ego.In mijn ervaring met mijn tz heb ik loslaten moeten laten. Het draait niet alleen om mijn tz, ik heb ook nog een gezin dat mijn aandacht vraagt.
(Onbekend)

Antwoord 13
Ook ik ben er klaar mee, ook ik voel me behandeld als een dweil en ik denk dat de beste manier om dit te doen is nadenken over wat mijn tz mij gebracht heeft. Haar karakter is vreselijk en ze is verslaafd aan alcohol en pillen, dus erg deugdzaam is ze niet. Ik zelf vind ook dat ik klaar ben met het negatieve en een positief leven wens te leiden. Ipv het slachtoffer uit te hangen en hele dagen te zitten denken aan alle miserie en zielsliefde en een band dat niet kan breken, heb ik voor mezelf beslist dat ik de gezonde kant opga. Ook al doet het zeer, de jaren dat ik doorbracht met haar deden evengoed zeer. Er zijn effectief dagen dat ze me roept, ja, ik weet nu dat ik er niet op in ga. Ipv dat te doen ga ik naar de kerk. Want wat is zielsliefde anders dan liefde van god? Ik ga in gesprek met god zelf nu. Dat heeft mijn zielslief mij gegeven. Ik weet niet in hoever je hier iets aan hebt, maar je vroeg om een tip en eerlijk gezegd vind ik het! super van je dat je ook je gezonde kant kiest.
(Onbekend)

Antwoord 14
Wat heeft je SM dan precies gedaan dat je zo teleurgesteld bent?
(Onbekend)