Q1049. Andere liefde?

Onbekend

Wacht al 3,5 jaar op m’n TZ. Ondertussen tikt mijn biologische klok door, vraag ik me af of we in dit leven nog samen komen en voel ik me vaak somber. Nu vraag ik me af: misschien is het de bedoeling mijn TZ los te laten en een relatie met een ander aan te gaan. Misschien heb ik nog zaken van een andere liefde te leren. En: als we ooit weer voor altijd samen zijn, is het ook een mooi idee om tot die tijd nog mooie dingen met een andere liefde te beleven. Naast de naam van mijn TZ kom ik ook de naam van een andere man als teken tegen. Heeft iemand hier ervaring mee en heeft iemand zich opengesteld voor een andere liefde tijdens het wachten op TZ? Ook ivm een kinderwens?

Antwoord 1
Ik heb zelf die ervaring niet. Ik heb ook niet het gevoel dat ik ooit nog een ander wil. Die andere man – voel je daar een diepe liefde voor? Of heb je alleen maar een naam? Anders zou ik er niet aan beginnen. Die biologische klok lijkt me een probleem als je een kinderwens hebt. Mijn ervaring is dat ik niet blij wordt van terugrekenen. Dan kom ik in een verdriet te zitten dat ik niet hoef te hebben. Ik denk liever aan morgen – het leven kan in een oogwenk totaal veranderen. Je weet niet wat je morgen kunt meemaken. Ga vooral leven, en dan geeft het leven je misschien het antwoord.
(Arundash)

Antwoord 2
Mijn TZ zit in precies dezelfde situatie als jij; hij heeft nu sinds kort een nieuwe vriendin met wie het erg serieus lijkt te zijn. Ze hebben het zelfs al over trouwen en kinderen…en hoewel dat voor mij als zijn TZ best erg moeilijk is om te horen (en te zien) weet ik ook dat hij exact hetzelfde doet als ik jaren geleden. Ik had ook een enorme kinderwens, ben getrouwd met mijn jeugdliefde en dat moet voor hem ook moeilijk geweest zijn. Pas nu zie ik die spiegel. Ik geef hem groot gelijk dat hij aan zijn eigen geluk werkt, objectief gezien. En dat zou ik ook moeten toejuichen omdat je natuurlijk het allerbeste wilt voor je TZ. Maar mijn gevoel is soms toch anders helaas. Ik voel me rot, verdrietig, opzij geschoven, ontkend zelfs. Maar in mijn hart weet ik dat dit niet waar is. Hij neemt alleen het heft van zijn eigen leven in handen en gaat verder waar er met mij toch geen mogelijkheden zijn. Dat is helemaal logisch. Uiteindelijk zal dit pad toch naar ons samen leiden, dat heb ik doorgekregen. Mijn advies aan jou is dus om je leven niet on hold te zetten voor je tz maar met iemand anders gelukkig te worden tot de tijd wel rijp is voor jullie beiden. Het is nu nog niet de bedoeling dat jullie samen komen anders was dat wel gebeurd. Liefs.
(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn tz ging een andere relatie aan. Was ik heel ziek van.. Maar gunde het hem ook. Geloof meer in onvoorwaardelijke liefde in gunnen en vertrouwen. zo voelde het.Toen ontmoette ik een andere man. zielsniveau. Verliefd. Vertrouwen en liefde. Vergelijkbaar. Maar zonder de blikseminslag. Alleen heeft hij een vreselijke ziekte. Ken hem net en weet dat hij me binnen 1 jaar niet meer herkent. Zie.. ruik.. en voel zijn verloop. Hij zit in de ontkennende fase. Voel en weet alles. Heel triest. Maar had met hem verder kunnen gaan. Ook echte liefde. .. Dus het kan. Echt.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ja, mijn t.z. heeft me losgelaten en daarna ontmoette ik een man waar ik bijna net zo gek op ben als op mijn t.z. Heb het vermoeden dat het wel een zielsverwant is. We strijden minder dan ik met mijn t.z. deed, maar de liefde voor elkaar is bijna net zo groot. Ik mis door hem mijn t.z. een stuk minder en er zijn al regelmatig dagen dat ik niet aan mijn t.z. denk. Dus er is hoop.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik denk dat je hierin vooral je gevoel volgen moet, ook als je gevoel minder leuke dingen zegt. Ik had een relatie toen ik erachter kwam dat de leuke man die al een tijdje in mijn gedachten rondspookte mijn tz is. Maar ik had nog wel een kinderwens. Na erover nagedacht te hebben ben ik er wel voor gegaan en heb nog een kind gekregen. Nou ben ik blij met mijn keuze omdat ik nu weet dat ik voorlopig nog niet samen kom met mijn tz, en ik nog wel een kinderwens had. Die is nu vervuld. Misschien dat je met de man waar je nu tekens over krijgt wel een liefdesrelatie krijgt, maar misschien krijg je ook wel tekens over de man met een andere bedoeling. Ik krijg nu naast tz ook tekens over een andere man, en die spookt ook in mijn gedachten rond. Wat ik daarmee moet is me nog niet duidelijk. Maar dat komt vanzelf. je krijgt vanzelf op zijn tijd de antwoorden daar moet je niet naar gaan zoeken.
(Onbekend)

Antwoord 6
Niet negatief denken… zo duurt het enkel langer! Door positiviteit wordt hij ook sterker aangetrokken. Momenteel moet je TZ nog een les leren bij deze vrouw. Momenteel zit jij ook in jou transformatieproces. Wil je een kind omdat je graag een kind wilt of wil je graag een kind van de persoon waar je van houdt? Onderzoek wat je echt wilt en volg je gevoel hierin. Ondervindt waarom jij tekens krijgt van deze man. Duw je angst weg zodat je meer duidelijkheid gaat krijgen. Het is niet echt de bedoeling als jou TZ in een relatie zit dat jij ook “verplicht” bent om een relatie aan te gaan. Ik heb mij zelf nooit kunnen binden of kunnen geven aan een andere man, daarvoor is het gevoel voor mijn TZ te sterk voor. Ik heb ook een kinderwens en sta niet open voor een andere vader. Zorg dat jij je angst weg stuurt zodat het vanzelf duidelijk wordt wat jou gevoel van diep binnen zegt.
(Alicia S.)

Antwoord 7
Ik heb er een gevonden, een nieuwe liefde! Moest er lang op wachten, maar mijn geduld is beloond. Ook bij mijn nieuwe liefde gaf mijn hart me een ‘seintje’ en werd ik met liefde overladen. Het hebben van een tweelingziel zit dat gevoel niet in de weg, daar was ik eerst bang voor, maar dat blijkt ongegronde angst. Ik ben heel close met mijn nieuwe liefde. Ik heb geen contact met mijn tweelingziel, maar hij is welkom als goede vriend. Blijkt allemaal heel goed samen te gaan qua gevoel, hoe raar dat misschien ook van tevoren lijkt.
(Onbekend)

Antwoord 8
Waarom geen liefde met jou tweelingziel die jou zo goed kent van de goede en slechte dingen. Wie kom je anders tegen die jou zo goed kent door en door.
(Onbekend)

Antwoord 9
Eindelijk na 4 jaar onhandige jaren met mijn tz, heb ik vorig jaar dec. een definitieve punt gezet achter ons contact. Ik kon niet meer doen dan hem los te laten. Ik heb nu wel aandacht voor een man die mijn hart weer over doet slaan. Deze man draagt dezelfde naam als mijn tz. Om je de waarheid te zeggen; het doet me niets dat dat zo is. Ik heb een maand geleden contact gehad met mijn tz, wat ik zag was niet fraai. Alleen maar zelfbeklag en een vertoon van slachtofferrol. Dat heeft mij doen realiseren dat wij niet bij elkaar terugkomen. We staan niet meer op gelijkwaardig niveau. Dat zal tot heel veel conflicten leiden, waar ik niet meer in wil zitten. Wat wel eigenaardig is dat ik hem nu de hele dag door voel. Het doet mij alleen niet zoveel meer. Sterkte.
(Onbekend)

Antwoord 10
Ik heb dat ook, mijn tweelingziel kan me gestolen worden. Zelfde reden.
(Onbekend)