Q1048. Ik wil niet meer aan mijn tz denken, hoe doe ik dat?

Onbekend

Omdat het al mijn energie wegneemt wil ik stoppen met denken aan mijn tz. Hij zit ook weer in een relatie dus het doet alleen maar pijn om steeds met hem bezig te zijn. Weet iemand hoe ik hem uit mijn hoofd krijg?

Antwoord 1
Het is niet de bedoeling dat je energie verliest aan je tz of doordat je ermee bezig bent. Mijn ervaring is dat, zelfs als ik hard aan het werk ben, en me op mijzelf concentreer, mijn tz er zomaar doorheen kan fietsen. Blijkbaar hangt het niet alleen van jezelf af. Die ander kan wel een aardse relatie erbij hebben, wat niet wil zeggen dat die ander onbewust) dus geen verbinding probeert te maken. Mij overkomt dat de hele dag, ook al heeft mijn tz een relatie. Op je werk, op je passies, je zinvolle bezigheden concentreren scheelt al een stuk – jezelf uit je gedachtenpatronen halen. Ophouden met jezelf voortdurend vragen te stellen waar die ander een antwoord op zou kunnen geven maar het niet doet. Dingen weer leuk gaan vinden om zichzelf en niet omdat ze je aan je tz doen denken. Nieuwe dingen gaan doen, die niets met je tz te maken hebben. En als dat nog niet genoeg is, ga naar een 5-elementen acupuncturist (ik was bij Zhong Dao in Almere) en kijk of die je kan helpen zo goed mogelijk bij jezelf te blijven. Was heel effectief bij mij.
(Arundash)

Antwoord 2
Je kan heel veel afleiding gaan zoeken, maar hem aanvoelen gaat niet weg. Hopelijk geeft het jou meer rust als ik zeg dat hij ook erg met jou bezig is. Ik snap dat het moeilijk is dat hij momenteel een relatie met een ander heeft, maar denk positief. Hij moet bij haar nog een les leren en je wilt ook straks een man die sterker in zijn schoenen staat. Zijn gevoelens voor jou worden hierdoor steeds duidelijker. Denk positief door te denken dat zij nooit het gevoel kan overtreffen wat jullie samen hebben. Hij komt vanzelf weer op je pad.
(Alicia S.)

Antwoord 3
Nou het is namelijk zo dat degene er nooit meer uit gaat. Je bent voor eeuwig verbonden omdat het jou tweelingziel is. Als je niet aan hem denkt dan komt ie de volgende dag weer tevoorschijn. Je zou ermee moeten leren leven en dat heeft tijd nodig.
(Remco)

Antwoord 4
@2, lieve Alicia, je weet niet half hoe je antwoord me beter doet voelen. Ik weet in mijn hart wel dat dit waar is, en dat hij ook aan mij denkt en dat zij mij nooit kan overtreffen bij hem (dit is wat vervelend uitgedrukt maar je begrijpt wat ik bedoel hoop ik). En toch, toch voelt het zo loodzwaar momenteel, zo onherbergzaam. Vandaag lukte het voor het eerst een hele dag om hem te blocken zoals ik dat noem. Steeds als hij in mijn gedachten kwam stuurde ik hem weg. En elke keer zag ik dan een teken dat van hem zou kunnen zijn; vanmorgen een nummerbord met zijn initialen gevolgd door TZ-47 (=11). Pfff, en zijn naam diverse keren. Tja, ik kan niet voor hem weglopen lijkt het. Maar ik kan wel zorgen dat ik niet meer aan hem denk, en me op andere dingen richten. Het rare is dat wanneer ik dat doe, hij juist weer gaat trekken (en misschien wil ik dat eigenlijk juist wel…om eerlijk te zijn). Natuurlijk wil ik graag een sterkere man straks, en ik weet dat hij een periode van intense groei en verandering ingaat met deze mevrouw. Ik weet dat zij een rader is in het ontwikkelingsproces en dat hij door haar de band met mij uitvergroot zal gaan zien. Maar zoals gezegd; ik blijf ook mens naast het spirituele en ik heb het er verdomd moeilijk mee. Dat gaat zover dat ik hem niet wil zien want dat is te confronterend. En er zijn genoeg momenten dat we elkaar wel moeten zien…hoe ga ik daar het beste mee om?
(Onbekend)

Antwoord 5
Dat vind ik wel grappig antwoord 1. Ik heb namelijk het idee dat mijn tz mij verpakte vragen stelt. Soms geef ik antwoord maar meestal voel ik niet de behoefte om te antwoorden. Misschien omdat ik vind dat als hij wat weten wil het me maar persoonlijk moet vragen, via mail of iets. Maar dat doet (durft) hij niet. Ik ga het hem niet te gemakkelijk maken (-;
(Onbekend)