Q1044. Signalen en tekens

Onbekend

Wat betekent het als ik overdag tekens of signalen krijg van mijn tweelingziel?

Antwoord 1
Welke tekens krijg je dan?
(Remco)

Antwoord 2
Wat dat betekent… geen idee… dat vraag ik me ook wel vaak af. Denkt hij/zij aan mij of heb ik er een spelletje van gemaakt omdat ik wil dat hij/zij aan mij denkt. Ik denk wel vaak aan mijn tz.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk niet dat ik mijn mijn eigen ego een spelletje er van gemaakt heb. Zij komt onverwachts als ik totaal niet aan haar denk dan komt zij in mijn hoofd en gevoel terecht. Maar ook in mijn dromen en dan weet je wel dat het echt is.
(Remco)

Antwoord 4
Tekens en signalen ontvangen is een ruimte betekenis. De precieze betekenis is ook voor iedereen anders. Je ontvangt vaak tekens in hoeverre de ander in zijn/haar proces zit, dat de andere helft (sterk) aan je denkt, je wordt naar een bepaalde plaats gestuurd etc. Je krijgt vanzelf inzicht wat deze tekens en signalen voor jou betekenen. Vergeet niet dat ego ook tekens en signalen kan sturen om jou op een verkeerd pad te brengen. Geloof je eerste gevoel, dat is vaak het juiste.
(Alicia S.)

Antwoord 5
Mijn gevoel weet het zeker ik heb mijn zl gevonden en ook weer verloren… mijn verstand zegt, hij is op mijn pad gekomen omdat ik erom vroeg, had hem nodig en nu hij er niet meer is en dan heb ik hem soms even nodig of denk ik aan hem dan zie ik allemaal tekens, getallen hoor liedjes enz. Is dit omdat ik het zo graag wil of mijn verstand die het aanvult… ik wou dat ik het wist…of zou hij werkelijk ook aan mij denken
(Onbekend)