Q1043. Eten van twee walletjes

Onbekend

Als je zl na de ontmoeting een aardse relatie aangaat, is dat dan ‘eten van twee walletjes’?

Antwoord 1
Nee want jou tweelingziel hoort bij jou want jullie zijn verbonden met elkaar. Natuurlijk maak je de keuze zelf alleen is het belangrijk dat je er geen schuldgevoel over krijgt.
(Onbekend)

Antwoord 2
Hangt ervan af of die tz bewust is van het contact met andere tz tijdens aardse relatie denk je niet?
(Onbekend)

Antwoord 3
Nee hoor, dat is niet van twee walletjes eten. Mijn TZ heeft onze connectie ook herkend maar is toch met iemand anders een relatie aangegaan. Zelf zit ik ook in een relatie. Het is onze tijd nog niet om samen te zijn, we hebben beiden nog het een en ander te volbrengen en te leren en na die tijd zullen we bij elkaar komen. Ik neem het hem dan ook totaal niet kwalijk dat hij een eigen leven opbouwt. Ik denk elke seconde van de dag aan hem met liefde en weet dat hij ook aan mij denkt.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb hier al veel andere antwoorden op gegeven. Wanneer de ander nog een andere relatie aan gaat, moet hij/zij nog een les leren. Het kan aanvoelen alsof hij/zij vreemd gaat en ego zal er alles aan doen om ons alles wijs te maken. Door eerst andere relaties aan te gaan, komen zij dichter tot zichzelf en tot de andere helft. Zo is er vergelijkingsmateriaal en beseffen zij dat het gevoel met ZL toch veel heftiger is.
(Alicia S.)