Q1042. Zelfdoding van TZ

Onbekend

Mijn TZ heeft zich ruim 2 maanden geleden van het leven beroofd, is er iemand die hetzelfde heeft meegemaakt? Ik kan jullie niet vertellen wat een verscheurende pijn het met zich meedraagt, iemand zo lief te hebben, die toch voor zichzelf heeft gekozen, en nooit meer tastbaar is. Als er iemand is die zijn verhaal met mij zou willen delen, al hoop ik dat het een ander nooit overkomt, ben ik zeer dankbaar

Antwoord 1
Gecondoleerd.

De astrale wereld heeft 2 kanten een goede en een hele slechte heb ik ervaren. Ik heb het zelf ook erg moeilijk gehad om de slechte kant onder controle te houden en er mee om te moeten gaan. Vooral als je alcohol en niet goed in jou lichaam zit en je inlaat met de astrale wereld is het erg gevaarlijk. Zij kunnen jou beinvloeden om bepaalde dingen te doen. Door ervaring leer je er mee omgaan. Roep dan ook altijd als je het gevoel hebt dat er een slechte geest op jou afkomt. Ga naar het licht of roep jezus christus aan of jou gids aan. Zij helpen jou en naarmate jij steeds sterker wordt dan wordt het steeds minder omdat je het onder controle hebt. Ook als er zo`n gevoel opkomt doe dan het licht aan of pak een boek om jou gedachtes te verplaatsen. En hou in het achterhoofd jij bent altijd sterker dan wat er ook op jou afkomt. Sterkte met het verlies van jouw vriend.
(Remco)

Antwoord 2
Allereerst mijn welgemeend medeleven! Dit moet een zeer zware tijd voor je zijn, het ergste dat iemand kan meemaken. Toch wil ik je een hart onder de riem steken, want de dood is niet het einde, geloof ik. Jouw tz is nu slechts in een andere sfeer, zonder zijn aardse lichaam, en op een bepaald moment zullen jullie ook weer in contact kunnen treden. Wanneer jij zelf ooit overgaat, komen jullie weer fysiek bij elkaar, en ook weer in een eventueel volgend leven. Het zal echter pijnlijk zijn om hem in dit leven niet meer fysiek te kunnen ontmoeten en aanraken. Maar op energetisch niveau is er eigenlijk niets veranderd. Was je tz zo ongelukkig dat hij deze stap heeft gezet?
(Onbekend)

Antwoord 3
Allereerst gecondoleerd! Het gemis van een TZ kan al zeer aangrijpend aanvoelen alsof er een lichaamsdeel geamputeerd is, laat staan het gevoel als je andere helft zich van het leven heeft beroofd! Mijn TZ heeft verschillende pogingen gedaan om zelfmoord te plegen. Ik voelde het aan, maar kan niks doen omdat hij zelf door zijn eigen transformatieproces heen moet. Ik was bang dat ik hem echt zou verliezen doordat ik een Zielsverwant heb die bijna aan het niveau staat van mijn TZ. Een vriendin zei ook dat ik in ieder geval een “reserve” zou hebben, mocht er iets gebeuren. Ik ben toen op de vriendin erg kwaad geworden. Alles komt met een reden en ik hoop dat jij snel duidelijkheid gaat krijgen omtrent jou situatie. Je TZ zal zich altijd in jou hart bevinden. Veel kracht en liefde toegewenst.
(Alicia S.)

Antwoord 4
Ik heb net hetzelfde meegemaakt als jij en het is inderdaad heel zwaar om door te maken en te begrijpen. Ondertussen heb ik zelf een heel proces doorgemaakt van kennis, dankzij mijn TZ. Nu weet ik dat alles zo moést gebeuren zodat wij nog dichter bij elkaar konden komen om mekaar te helpen…Als je er écht op let zullen er tekens komen van je TZ om je verder te helpen…Heb vertrouwen in de Liefde 🙂
(Kathy)

Antwoord 5
@ antwoord 4: dank je wel, hoe erg het misschien ook klinkt, ik ben toch blij dat ik niet de enigste ben. En ik begrijp helemaal wat je bedoeld met tekens, en waarom het zo moet zijn. Ik wens je veel sterkte.
(Onbekend)