Q1041. Was (is) hij mijn tweelingziel?

Onbekend

Vorig jaar, zag ik hem staan. Liefde op het eerste gezicht, ook voor hem, dit voelde ik. Wat een aantrekkingskracht!!! Enorm! Helaas na een heerlijk begin, eindigde het toch na een jaar… 24/7 denk ik er nog aan… Is hij het?

Antwoord 1
Ja wie anders haha.
(Remco)

Antwoord 2
Sorry als ik je met dit antwoord misschien teleurstel maar wat ik lees in je vraag denk ik niet dat dit het geval is. TZ liefde gaat dieper.. je zit in een soort trance waar je je compleet in contact komt te staan met die ander zonder samenzijn. Vragen zijn er op dat moment niet..de (toevallige) ontmoetingen die er zijn, zijn uiterst explosief..
(Onbekend)

Antwoord 3
Moet wel heel moeilijk voor je zijn. Zo’n liefde voor iemand voelen en dat het dan nu uit is. Waarom is het uitgegaan? Dat onderzoeken is wel van belang. Denk dat je alleen zelf kunt voelen of iemand je echte liefde is. En dat is misschien niet direct duidelijk. Bij mijn echte liefde was er meteen wel ‘iets’, maar geen liefde op het eerste gezicht in traditionele zin of zoals je in films vaak ziet. Toen ik hem ontmoette hadden wij allebei een relatie en we stonden denk ik niet eens open voor iemand anders, waren ook niet op zoek. Er was wel iets wat ons onbewust naar elkaar toetrok en een soort vertrouwdheid of ‘vanzelfsprekendheid’ die ik niet uit kan leggen. En de eerste dag dat ik hem zag, zag ik een soort licht of schijnsel boven zijn hoofd (daarna nooit meer gezien), niet van deze wereld. Achteraf bekeken kwam ik, na de ontmoeting met hem, in een persoonlijke crisis terecht. Werd depressief, een tijdje ziek op mijn werk en mijn relatie liep stuk. Daarna realiseerde ik me pas dat ik gevoelens voor hem had en die waren zo heftig dat ik ervoor weg liep. Ook accepteerde ik mezelf niet, met alle problemen die ik toen had, en was ws. bang dat hij mij ook niet zou accepteren hoe ik was. Denk nu dat dat de kern is om zo’n liefde te laten werken: jezelf helemaal accepteren zoals je bent.
(Onbekend)

Antwoord 4
Allereerst wil ik reageren op antwoord 2: Je kan niet voor een ander bepalen of dit je Zielemaatje, Zielsverwant of Tweelingziel betreft. Er zijn slechts een paar paragnosten / mediums die dit antwoord kunnen weten. Vaak “zien” ze enkel of het een Karmische verbintenis is. Pas in een transformatieproces en diverse tekens en signalen wordt duidelijk welke zielsliefde het betreft. Een tweelingziel wordt altijd weer terug op je pad gestuurd. (Ook zielsverwant op hoger niveau) Volg je hart en doe de dingen die je volgens je hart hoort te doen.
(Alicia S.)