Q1040. Periode van rust

Onbekend

Steeds ervaar ik om de zoveel tijd een periode van rust. Dat we elkaar niet tegen komen in de dromen. Nu gisteren had ik weer contact met haar dit naar maanden. Ik vindt het zeker goed dat we alle twee alles op een rijtje kunnen zetten. En weer ieder ons eigen ding kunnen doen.

Antwoord 1
Wat is precies je vraag, of is het een mededeling? Ik heb hetzelfde met mijn tz, er is net een periode van rust voorbij dat ik hem bijna niet meer voelde en in dromen tegenkwam. Sinds gisteren was hij er weer. Zelf zit ik nu op zo’ n 1500 km van mijn tz vandaan en toch krijg ik steeds weer tekens van hem en weet ik dat onze connectie er altijd is. Wonderlijk.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat herken ik, die periodes van rust. Ik denk dat je in die periodes even zelf verder kunt groeien om daarna weer dichter bij elkaar te komen – voor liefdevol contact en confrontaties. Gevolgd door weer een periode van relatieve rust en groei en zo gaat de cyclus door en kom je uiteindelijk steeds dichter bij elkaar. Mijn ervaring is dat zowel de liefde als de confrontaties steeds dieper worden.
(Onbekend)