Q1039. Is hij mijn echte liefde, mijn tweelingziel?

Onbekend

Krijg je lichamelijke reacties binnen als je aan je tweelingziel denkt? En hoe kan het dat je soms op hetzelfde tijdstip aan elkaar denkt? ik twijfel veel en ik weet niet zeker als dit echte liefde is. Hij voelt wel hetzelfde als voor mij dat als ik hem bel weet ie van te voren dat ik ga bellen.

Antwoord 1
Door energetisch contact sta je altijd in verbinding met elkaar dus op het zelfde moment aan elkaar denken komt heel vaak voor. Je voelt letterlijk dat de ander aan je denkt en daardoor denk jij weer aan de ander. Je kan lichamelijke reacties krijgen, geuren aanvoelen, stemmingswisselingen, tekst horen etc. Trilling van het lichaam kun je ook krijgen als je in de buurt van je TZ bevindt. Ik neem ook de kwaaltjes van mijn TZ over als hij sterk aan mij denkt. Wanneer je twijfelt, geloof dan maar zeker dat je echte liefde hebt meegemaakt. Ego doet er alles aan om je op het dwaalspoor te brengen zodat je hem gaat vergeten. Denk aan het eerste gevoel toen je je TZ ontmoette en blijf hierop vertrouwen.
(Alicia S.)