Q1038. Alleen de lusten maar niet de lasten?

Onbekend

Ik vraag me af waarom iemand die een tzcontact heeft niet een aards contact wilt? En ook vraag ik me af waarom iemand die ook dit zelfde contact voelt en het in “aards bestaan” doet alsof er niks aan de hand is en dat de ander denkt dat die helemaal gek is. Ik zou graag willen dat anderen erover praten zodat er niemand geblokkeerd raakt in zijn/haar leven . een kleine bevestiging zou geen kwaad kunnen toch ? of vraag ik teveel? en mijn mening is dat iemand wel energie pakt van de andere heel egoistisch bezig is. dus met anderen woorden wel de lusten en niet de lasten…dat is geen goede ontwikkeling voor beide niet . en ja voelt goed maar 24/7? nee dat is niet wat ik wil. Misschien dat iemand weet wat te doen? Beetje afstand creëren..hoe doen jullie dat ?

Antwoord 1
Ik wil wel aards contact maar het kan gewoon niet zij zit in een relatie. Maar we kunnen dan toch ook gewoon vrienden worden.Maar dat zit er ook al niet in.We hebben zo af en toe astraal contact met elkaar. Nu is het wat minder dan voorheen. Hoe pak je energie van een ander naar mijn ervaring kan dat niet. Iedereen heeft zijn eigen conditie werk aan jou conditie en je hebt meer energie. Het staat er echt los van af.
(Remco)

Antwoord 2
Ik herken dat wel. De lusten en niet de lasten. Het irriteerde mij ook dat hij tegen mij zei je bent gestoord en bord voor je kop. Hoe kan iemand zo veranderen en lelijk doen. Ga je weer twijfelen enz. Maar ik weet het zeker ik heb hem Herkent op zijn ziel. Ik laat me niet vangen voor de lusten. Dit geeft Mij een gevoel van zelf Respect. Het is wel moeilijk wetende dat Het waarschijnlijk hemels Zal Zijn. Het Mooiste is denk ik als je je twin op een manier in je leven kunt houden voor je transformatieproces. Blijf nadenken. Succes.
(Onbekend)

Antwoord 3
Mmmm, zullen we je vraag een beetje ophakken? Bijvoorbeeld in: 1 Wel/geen aards contact en ontkenning van zielsliefde. 2 Geblokkeerd raken versus energie pakken? 3 En afstand creëren in het 24/7 contact. Geef ik je mijn mening hierover. Je vraag roept ook veel vragen op. Krijg het idee dat je het best moeilijk hebt, sterkte met alles! 1 Hoe weet je dat je tz geen aards contact wil? Misschien doet je tz juist of er niets aan de hand is omdat er zo’n diepe connectie is of kan hij/zij daar niet bij. Heb je geprobeerd om erover te praten? Vind je aards contact een last? 2 Wat bedoel je met geblokkeerd raken in het leven en komt dat door ontkenning van tz? Wat zijn jou ervaringen hiermee? Hoe werkt energie pakken met tz-n? Ik krijg nu veel energie van het tzcontact. Heb wel waarschuwingen gehad van mensen idd over het energie pakken. Denk ook dat dat kwam omdat ik zelf zo met hem bezig was dat het soms een obsessie leek. 3 Volgens mij is het belangrijk om eerst te accepteren dat de connectie er altijd is 24/7 dus – of je die nu altijd voelt of niet. Je daaraan overgeven helpt en afleiding door dingen (werk, iets leuks, sporten) te doen en daarin op te gaan helpt ook. Het contact gaat bij mij op en neer er zit ook ontwikkeling in. Aan de ene kant wordt het dieper/intenser/liefdevoller (minder ego-confrontaties) en aan de andere kant ga ik meer op in de dagelijkse dingen die ik doe (en dan ben ik minder met hem bezig in mijn hoofd en dat is wel prettig), maar soms mis ik hem opeens extra sterk).
(Onbekend)

Antwoord 4
Dank je voor je vraag. Een algemeen probleem, wat mijzelf ook behoorlijk dwars zit. Het komt er meestal op neer dat de ene twin niet met de andere erover wil praten. Terwijl het vaak zo is dat beiden elkaar kunnen voelen, er last van hebben, in hun privacy aangetast worden. Een van de twee loopt dus gewoon voor de verbinding die er is, weg. Ik zou er al tevreden mee zijn als de ander de moeite nam in zichzelf te kijken waar al die storende gevoelens vandaan komen. Los van de vraag of je daarna een relatie zou moeten aangaan. Blijkbaar is de angst voor die ontwikkeling zo groot dat er niet meer over gepraat mag worden. Maar dat is even mijn invulling: omdat er niet over gepraat wordt tasten we allemaal in het duister over de motieven van die ander. In mijn geval is het zo dat de ander vindt dat het onmogelijk is dat wij iets met elkaar kunnen hebben. Klaar, einde verhaal. Ondertussen zit mijn twin zich er wel zwaar over op te winden. Wat zit hier nu achter? Voor de meeste mensen is het heel bedreigend te ontdekken dat er een ander is die kan voelen wat jij voelt. Dat is schokkend, de dag dat je erachter komt. Dat was het voor mij ook. Het heeft maanden geduurd voordat ik het wou accepteren, ik had eerst keihard bewijs nodig. Ons ik bestaat bij de gratie van de afscheiding van de rest van de wereld – ik ben ik, en gelukkig kan er niemand diep in mij komen. Dat is nu opeens anders, je staat niet alleen bij wijze van spreken naakt voor de ander, zelfs gedachten en gevoelens zijn niet veilig meer. Dat is bedreigend, tenzij je je op het aardse vlak durft te openen voor die ander. Dat kan je ook gerust doen, want er is geen andere mogelijkheid. Of je kan je afscheiden en eronder lijdend verder gaan, je gekritiseerd voelen door de ander alleen maar omdat je dingen doet die niet kloppen met de diepe verbinding die je hebt. En de ander daar dan de schuld van geven. Het is een keuze, hoe gevaarlijk is het om je over te geven aan iemand die je toch al van binnen en van buiten kent? Zeg ik hier dan maar tegen mijn twin. Je pakt inderdaad energie van elkaar. En als je dat niet in het aardse bestaan compenseert, door met elkaar op het aardse niveau om te gaan, leidt dat tot een onbalans in jezelf, tot gezondheidsklachten, blokkades. Niet uit te houden. Natuurlijk hangt dat allemaal af van het soort stel. Er zijn tz die elkaar ontmoeten, erkennen, erover praten, en blij huns weegs gaan, eventueel met hun bestaande relatie. Daarover heb ik het niet. Er is ook een groep die het nu zielsnodig heeft iets met elkaar uit te werken of samen te gaan doen. Zonder dat worden ze allebei op termijn ziek, kunnnen ze niet verder op hun levenspad (ook die ene die niet wil hoor) en komt er een hoop pijn en lijden bij wat er helemaal niet had hoeven zijn. Dit is geen verwijt. Ik heb er alle begrip voor dat zo’n aardverschuiving wat tijd vraagt om ermee te leren omgaan. Iemand zei tegen me: ‘Ik zou er zelf minstens een jaar voor nodig hebben om jouw ervaring te verwerken’. Je zal een onwillige twin dus wel een of meer jaren moeten gunnen om zijn of haar weg te vinden. Afstand creëren lukt niet op energetisch vlak. Er is een permanente verbinding ontstaan, je bent een geworden, en er is energie uitwisseling. Die is niet altijd leuk, astrale erotiek wordt vaak genoemd maar je kan ook ziek wakker worden van de ander om maar wat te noemen. Het enige wat je kan doen is ermee leren omgaan. Ik noem 1 mogelijkheid: Tonglen meditatie. Verder algemeen: zorg goed voor jezelf, dat is ook goed voor je twin.
(Sharandu)

Antwoord 5
Nou ik denk niet dat de andere expres doet alsof er niks aan de hand is. Ik denk dat hij/zij dan of nog niet bewust weet wat er is, of dat hij/zij niet weet hoe ermee om te gaan als hij/zij zijn of haar tz tegen komt. Dus egoistisch vind ik het niet. Als iemand zich nog niet bewust is hoe kan degene dan egoistisch zijn. Als ik mijn tweelingziel tegen kom (als ik hem herken) dan doe ik ook niks, wat moet ik anders.. uitbundig gaan zwaaien of zo? Mijn tweelingziel wil of kan ook geen aards contact met mij hebben, nu nog niet. En dat snap ik en accepteer ik. Ik zou dat wel graag willen en vind het ook wel moeilijk, maar ieder zijn weg en eigen proces, en als de ander (nog) niet zo ver is kan je niks anders doen dan er begrip voor hebben en rustig en geduldig af te wachten. En zoals hier wel vaker gezegt, wel verder gaan met je leven. Ik weet nu (als ik heel erg naar mijn gevoel luister) ongeveer over hoeveel jaar ik samen kom met tz (wel moelijk om dat zo te zeggen, omdat het een gevoel is) maar ook al mocht het anders zijn of worden het idee geeft me wel een stukje rust.
(Onbekend)

Antwoord 6
@Sharandu Dit zijn alle antwoorden die ik zocht en ook gekregen heb van je.Bedankt Mijn twin ontkent het dus . met het gevolg dat ik dus in de knoop zit in mijn leven en niet verder kan . @antwoord 3;wat sharandu omschrijft is exact waar ik me in bevind momenteel, misschien dat dit een gemakkelijker antwoord is dan heel mijn verhaal neer te pennen op de vragen die je nog had door mijn vragen . Ik zit in een onbalans door de ander.ik voel me vaak een oplaadpunt (zoals voor een batterij)voor de ander met het gevolg dat ik energieloos ben.dat bedoel ik met energie pakken .en daardoor ben ik dus geblokkeerd geraakt en tevens doordat de ander het keihard ontkent over dit energetisch bestaan etc. Bedankt voor de antwoorden en adviezen.
(Onbekend)

Antwoord 7
Gewoon mee gaan met de golven en laten ze daar boven maar het werk doen haha. Op een dag kijken wij allebei lachend terug. En zeggen we waarom hebben we eigenlijk niet eerder voor elkaar gekozen.
(Remco)

Antwoord 8
@ Sharandu: kun je ook energie uitwisselen met iemand anders dan je twin? Of astrale erotiek hebben? Ik twijfel nl. nog steeds, omdat mijn zl opeens een aardse relatie aangegaan is met een ander. Nog steeds snap ik niet dat dat mogelijk is, hoewel je dat hier vaak leest: een serieuze aardse relatie aangaan terwijl je je zl ontmoet hebt. Zelf zou ik nl. nooit samen kunnen zijn met iemand anders, terwijl je die pure liefde gevoeld hebt.
(Onbekend)

Antwoord 9
Oohh mooi antwoord Remco! (ant7) Word er helemaal blij van 😀 Dankjewel en lieve groetjes.
(Vlinder)

Antwoord 10
Antwoord 4 klopt met mijn eigen ervaringen. Het is waar dat twins precies van elkaar voelen en weten wat de ander bezighoudt. Ja, dat kan zeer bedreigend zijn. Ik ben er zelf inmiddels al goed aan gewend en durf me ervoor open te stellen. Maar hij nog niet. Heel soms doet ie het wel voor korte tijd en dan is het alsof het contact helemaal zuiveren zonder ruis is. Dat duurt nooit meer dan enkele seconden en dan schrikt hij en sluit zich weer af. Ik ben erg blij datwij elkaar wel in het echt zien soms. Er is ruimte om ons aardse contact uit te bouwen en zijn reacties te peilen. Laatst zei hij iets en hoorde op dat moment zelf hoezeer die woorden voor mij bedoeld waren, en toen schrok hij. Ik kon zijn schrik voelen en hij mijn vreugde over het gezegde. Ik weet ook, nu ik ver weg van hem ben, dat hij aan me denkt, me mist en naar mijn foto’s kijkt.
(Onbekend)

Antwoord 11
Zo nu en dan mis ik haar soms is er een rust dat ik tijd voor mezelf nodig heb om alles op een rijtje te zetten. Zij komt op momenten dat ik het niet verwacht en dat vindt ik erg leuk aan haar.
(Remco)

Antwoord 12
@8: Ook al gaat je tz een aardse relatie aan, de verbinding blijft. Ik zie het als een vlucht weg van die intensiteit, van dat geluk. Het is namelijk nogal wat. En ik durf de stelling aan dat een tz die bewust wegloopt voor de ander, en een aardse relatie aangaat, zijn of haar hele leven al ongelukkig is in relaties.
(Sharandu)

Antwoord 13
Mijn tweelingziel is zo, zij loopt van mij weg.Maar diep van binnen weet zij dat ze zichzelf voor de gek houdt.
(Onbekend)

Antwoord 14
@ antwoord 12: Dank voor je antwoord, Sharandu. Je zou best eens gelijk kunnen hebben met je stelling! Maar dat is geen volledig antwoord op mijn vraag: kun je ook deze bijzondere, diepe gevoelens hebben voor een ander dan je twin? Kun je energie uitwisselen en astrale erotiek hebben met een ander?
(Onbekend)

Antwoord 15
@12, ja, die mening deel ik. Mijn tz is onlangs een nieuwe relatie aangegaan en ik zie zo overduidelijk dat ook deze dame het niet voor hem is, hoe hij zijn best ook doet om dit wel zo te laten lijken, niet in de laatste plaats voor zichzelf. Zo raar, maar dan zie ik foto’s van hen samen en hij verbergt zichzelf achter zijn zonnebril en ik weet/voel dat hij met zijn hoofd en vooral niet met zijn hart bij haar zit maar bij mij. Hij draagt altijd een soort masker. Dat meisje heeft (nog) geen idee, maar zij zal altijd op de tweede plaats komen. Al zijn vorige relaties liepen spaak op zijn gevoelens voor mij. En nee, dat heeft hij nooit zo gezegd, maar dit weet ik gewoon. Ik weet wat en hoe mijn tz denkt en hoe hij in elkaar zit, we delen dezelfde ziel.
(Onbekend)

Antwoord 16
@14: Het astrale is nogal onbegrensd, ik denk dat ieder zijn eigen onderscheidingsvermogen kan gebruiken om daar een antwoord op te vinden. Maar dat je tz een aardse relatie heeft, speelt volgens mij geen rol.
(Sharandu)