Q1037. Reacties van mensen?

Onbekend

Ik vraag me af of er meer mensen zijn die ook zien en voelen dat mensen anders op hen reageren nadat ze, door hun twin ontmoeting spiritueel ontwaakt zijn? reageren mensen nu echt anders op mij omdat ik nu andere energie uitstraal nu ik meer in staat van “zijn” verkeer? Zien ze wellicht hun eigen belemmeringen om te zijn niet meer gespiegeld in mij omdat ik die voor mezelf heb losgelaten en is het iets van onbekends en onrust dat ik in hen zie? graag lees ik jullie ervaringen.

Antwoord 1
Ik heb verschillende vrienden van mij in een spirtuele droom gehad. En als ik in de vriendengroep ben merk ik wel dat de band versterkt wordt.Ook komen sommige mensen meer naar voren omdat ik ze herken en andere weer niet. Er vindt een soort verdieping plaats voorheen kon ik met hen niet zo goed omgaan en sinds ik ze ben tegen gekomen in dromen kijk ik anders tegen ze aan.
(Onbekend)

Antwoord 2
Hoi vraagsteller, ik ben waarschijnlijk nog niet helemaal spiritueel ontwaakt (gisteravond bedacht ik me hoe vaak ik eigenlijk in mijn ego zit). Maar ik heb zeker mijn momenten! En dan zie ik mensen soms verwonderd kijken. Alsof ze denken; er is iets veranderd, wat heeft ze? Dan voel ik dat mensen graag bij me te zijn, aandacht willen / een praatje maken. Op die momenten krijg ik ook wel eens complimenten over mijn kleding ofzo en dan voel ik dat eigenlijk meer mijn uitstraling is dan de kleding.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ja, ik zie nu ook soms erg door mensen heen, vanuit een punt van rust in mezelf. Ik die dan onrust inderdaad; is dat behoefte aan aandacht of bevestiging of zo? En dat mensen dingen belangrijk vinden, maar mij niet meer boeien, zoals materiële dingen. Dit voelt wel gek. Het is prettig om door dingen heen te kunnen kijken en ik geniet vaak meer van contacten met mensen. Aan de andere kant voel ik een verwijdering omdat ik niet aan alles ‘meedoe’.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik had opeens overal sjans, maar had er natuurlijk geen zin in. Mensen die me nooit hadden aangekeken waren opeens geinteresseerd…
(Sharandu)

Antwoord 5
Ik heb ook wel dat ik over straat fiets en mensen die ik niet ken mij tegemoet komen fietsen heel spontaan hoi (anders dan het normale groeten) tegen mij zeggen en dat ‘s morgens vroeg. Dat ik later denk kende ik diegene nou ergens van.. nee. En toen ik nog jonger was begonnen mensen niet zo gauw een praatje met mij, nu wel. Ik heb nu misschien een meer open houding gekregen en mijn uitstraling is zachter geworden, maar weet niet meer of dat was nadat ik TZ ontmoet heb. En over materialisme, je kan het grootste huis hebben de grootste auto of auto’s, vaak op vakantie kunnen, alles kunnen kopen wat je maar wilt maar geluk moet vanuit jezelf komen. Ik leef in de ogen van anderen misschien maar simpel maar al dat grootse schrikt me een beetje af. Ik doe dus ook niet mee met de grote massa en wat een ander daar van vind boeit me weinig.
(Onbekend)

Antwoord 6
Mooi antwoord 5 en ook de ander trouwens. Het is zo waar, geluk moet vanuit jezelf komen. En het zit in maar hele kleine dingen. Voor mij geldt dat ook, ik leid op het oog maar een simpel leven, maar ben er heel gelukkig mee. Op vakantie ga ik wel, maar dan kamperen we en hoef ik niet allerlei luxe. Ik heb alles dat ik me maar kan wensen en de mensen om me heen van wie ik houd. Wat wil ik meer? zelfs mijn tz is in mijn leven als een goede nabije vriend. Ik geniet van elke seconde met of zonder hem. En dat schijn je dan uit te stralen want ook ik maak vaak mee dat mensen me zomaar begroeten, aanspreken of naar me lachen. Heerlijk!
(Onbekend)