Q1036. Wat leer jij van jou tweelingziel?

Onbekend

Wat leer jij van jou tweelingziel?

Antwoord 1
Grappig, deze vraag. Zojuist dacht ik er nog over na, zonder jouw vraag gezien te hebben en ik kan welhaast zeggen dat hij mij mijn ware pad heeft laten zien. Het is niets geworden tussen ons, hoewel het in beginsel best potentie had. Daardoor heb ik het heel moeilijk gevonden om de situatie te accepteren zoals deze nu is, maar langzaam gaat dat beter. In het najaar vertrekt hij voor minstens twee jaar naar Amerika om daar zijn muziekstudie te vervolgen. Hij is in mijn ogen een prachtige man met een enorme persoonlijkheid die weet wat hij wil. Een man die mij heeft laten zien welke weg ik moet bewandelen door zelf het zijne te gaan. En het is goed zo. Het is goed dat hij gaat, zodat ik al mijn energie in het verkennen van mijn eigen pad kan steken. Dat lijkt mij juist de bedoeling van dit alles. De timing kon niet beter wat dat betreft. Heb ik nog meer argumenten nodig om van hem te houden? Nee. Argumenten zijn er eigenlijk niet. Want waar veel mensen zeggen: “Ik ho! ud van hem/haar, omdat…” daar zeg ik: “Ik houd van hem. Onvoorwaardelijk”. Punt. Hij is wie hij is en daardoor leer ik mezelf nu ook razendsnel en intens kennen. Zielsliefde pur sang als je het mij vraagt!
(Bloem)

Antwoord 2
Vertrouwen op gevoel en eerlijk naar jezelf durven te zijn… (en ZOVEEL meer moois wat niet allemaal te beschrijven is :))
(Onbekend)

Antwoord 3
Van jezelf te houden.
(T.)

Antwoord 4
Niets, hij is na de ontmoeting met de Noorderzon vertrokken.
(Onbekend)

Antwoord 5
Misschien kun je beter vragen wat leer je niet van je tweelingziel? Door mijn tweelingziel word ik geconfronteerd met alles wat niet klopt in mezelf en mijn omgeving. Smoesjes verzinnen werkt niet. Daarom is het vast zo leerzaam. Anderen (inclusief mezelf) kan ik nog wel eens voor de gek houden, maar hem niet. De kern is wel: oude emoties doorwerken en transformeren en leren lief te hebben.
(Onbekend)

Antwoord 6
In elke fase leer ik weer iets nieuws. Op dit moment realiseer ik me dat de ‘leiding’ over mijn leven bij m’n ego lag. Het is denk ik de bedoeling dat degene die ik werkelijk ben, het deel van mijn dat altijd in contact met het hogere is, de ‘leiding’ krijgt.
(Onbekend)

Antwoord 7
Door naar mijn oudzeer te kijken, verwerken en een plaatsje te geven, vervolgens een beter mens te zijn. Als laatst, hem los te laten.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik heb vooral geleerd voor mezelf op te komen. Ik was zacht en dat is niet fout, maar ik liet over me heen lopen. Doordat mijn t.z. in alles over me heen liep, kwam ik eindelijk in actie en zag in, dat dit zo niet verder kon.
(Onbekend)