Q1034. Scheiden na ontmoeting zl?

Onbekend

Zijn er die gescheiden zijn na de ontmoeting met hun zl? En waarom? Hoe is het verder gegaan? Ben je gelukkiger geworden, al dan niet met je zl?

Antwoord 1
Ja!!!! Een jaar en 6 maanden na de ontmoeting. Het was zéker de bedoeling!! Ik ben nu niet met hem (mijn TZ) samen, maar we hebben zo nu en dan contact. En ben ik nu gelukkig? In ieder geval heb ik 0% spijt. Ik heb het zwaar, alleenstaand, 2 kinderen en 40 uur werken, maar heb idd af en toe momenten dat ik me ineens gelukkig voel. Ik realiseerde me niet dat ik zó ongelukkig was, ik bleef maar in de achtbaan zitten, rondje na rondje, niet wetende hoe eruit te komen. Er was nog iemand anders nodig dan mijn TZ om me eruit te halen, die is helaas weer verdwenen.. Wat er nu verder gaat gebeuren? Ik heb het grotendeels losgelaten, anders functioneer ik niet. Helemaal zelf de beslissing genomen heb ik dus niet, maar dat hoeft niet altijd de bedoeling te zijn. Het loopt zoals het loopt denk ik. Succes! Ogen open houden, gevoel volgen..
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, ik ben onlangs gescheiden en ik voel me nu veel meer mezelf. Dit is de juiste beslissing geweest. Het is heel prettig om me niet meer schuldig te voelen over de gevoelens voor mijn tz. Verder is mijn leven een chaos, toch vind ik alles de moeite waard. Mijn vorige relatie ging overigens ook uit na ontmoeting met tz, maar toen heb ik de koppeling nooit gelegd – ik dacht dat het aan die relatie lag. Hoe ziet jouw situatie er uit?
(Onbekend)

Antwoord 3
ja ik ben gescheiden na bizar heftige ontmoeting van mijn zl. Relatie was al 5 jaar op dood spoor. Door ontmoeting op die ene avond, op slag verliefd, blik in elkaars ogen, herkenning, stroomstoten van energie door heel t lichaam van top tot teen van kruin tot teen, heel de avond samen, gebeld toen een ieder thuis was, beiden overhoop en elkaar vertellend aan de telefoon van wat is hier nu gebeurd vanavond, verteld van bovengenoemde ervaringen door telefoon aan zl, werd ook direct door zl bevestigd. Zl is er voor me geweest 2 jaar lang op energetisch niveau, op contactniveau (sms, msn, whatt app, skype en ontmoetingen), telepatisch contact (kreeg altijd piep in mijn oor als hij aan me dacht en ontving dan hetzelfde moment sms-je altijd) maar sloot telkens relatie uit. Door leeftijdsverschil. Heel veel aantrekken en afstoten. Contact vele malen verbroken en telkens als er een potentiele relatie zich aandient in beginfase neemt zl weer contact op alsof hij het aanvoelt en pats binding met potentiele nieuwe partner direct weer weg en 100% gedachten weer naar zl. Ik heb altijd gezegd hij is de boodschapper geweest dat het echt niet langer kon in mijn huwelijk en gaf mij de weg terug naar mijn gevoel. Ik kom echter niet los van hem. Ik hou onvoorwaardelijk van hem en heb hem dat ook verteld. Dan geeft hij als antwoord je moet niet voor mij gaan. Mijn hart weet dat hij de ware is.. Ik wil hem. Wil nog een kind van hem… Omdat hij aangaf je moet niet voor mij gaan heb ik hem gevraagd geen contact meer te zoeken. . Antwoord op vraag of ik door zielsliefde na scheiding gelukkig ben geworden? T heeft iig heel mijn leven overhoop gegooid….
(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn TZ en ik hadden een affaire voor twee maanden voordat onze partners ervan wisten. Het gevoel was veel sterker om enkel vrienden te zijn. Ik heb toentertijd gekozen voor mijn TZ doordat ik het gevoel had dat ik met mijn toenmalige partner vreemd ging. Mijn toenmalige partner had nog gevoelens voor mij, maar ik niet voor hem. Mijn TZ was getrouwd, scheiding was bijna rond tot dat zij mijn TZ zich door mij had laten verleiden. Mocht mijn TZ verder met mij gaan, zou hij zijn kind nooit meer mogen zien. Mijn TZ is toentertijd terug naar zijn bijna ex-vrouw gegaan. Ik “mocht” van het lot ook de reden niet zijn van de breuk. Mijn TZ moest eerst leren wat hij precies voor zijn ex voelde. 1,5 jaar later zijn zij uit elkaar gegaan. Zijn ex merkte dat mijn TZ liever bij mij was en hij zat ook steeds met zijn gedachten bij mij. Slechts een week waren hun uit elkaar tot lot hem weer op mijn pad stuurde. Weer een week later hadden wij terug een “relatie” terwijl hij nog niet! officieel gescheiden was.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 5
Ja gescheiden na ontmoeting t.z. Ook mijn relatie was op een dood spoor geraakt en na een contact van anderhalf jaar met mijn t.z. had ik ook het gevoel, vreemd te gaan met mijn echtgenoot. Ik ben gescheiden, maar heb op het moment geen contact meer met mijn t.z., omdat we elkaar los wilden laten om beiden te groeien. En van die scheiding kan ik alleen zeggen, het heeft me goed gedaan.
(Onbekend)