Q1033. Illusie?

Onbekend

Nadat ik mijn zl heb ontmoet voelde ik hem 24/7. Nadat hij een relatie aangegaan is, is langzaam dat contact weggezakt. Sinds enkele weken voel ik helemaal niets meer. Was het toch een illusie? Ben ik hem nu definitief kwijt of staat de energie van zijn vriendin tussen ons in? (zoals Jaap Hiddinga in ‘Man, vrouw en zielenbewustzijn’ dat omschrijft) Wie herkent dit? Is het definitief of is het later terug gekomen?

Antwoord 1
Heb je een zielsversmelting gehad? Als je een versmelting hebt gehad voel je je tweelingziel altijd ook als zij een aardse partner heeft.
(Remco)

Antwoord 2
Er kan nooit iemand tussen staan, jullie zijn vanaf de eerste ontmoeting permanent via de chakra’s verbonden. Maar je twin heeft daarnaast nog steeds de mogelijkheid zich op iemand anders te richten. Die ander heeft daar niet meer macht in dan je twin hem wil geven. Al of niet uit een bewuste keuze. En dat geldt ook voor jou. Is je twin op een ander gericht, ziet die kans niet met jou bezig te zijn, dan voel je niets. Op een dag kan het er zomaar weer in kicken.
(Arundash)

Antwoord 3
Remco, wat is precies een zielsversmelting?
(Onbekend)

Antwoord 4
Je bent je ZL niet kwijt. Je zult hem weer terug gaan voelen, wanneer nodig. Door je ego (twijfel) lijkt het ook dat je je ZL niet meer aanvoelt. Kort wisselende emoties, (plotselinge) gedachtes dat jij aan hem denkt is allemaal energetisch contact. Je ZL moet nu uit zijn nieuwe relatie iets leren. Wanneer hij zijn les heeft geleerd, zul je hem ook weer sterker aanvoelen. Blijf sterk door op je gevoel te vertrouwen.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 5
Zoals antwoord 3: wat is een zielsversmelting?
(Onbekend)

Antwoord 6
Bij een zielsversmelting worden jullie samen 1. De man gaat dan met zijn hele lichaam in de vrouw.Ik heb het ervaren als een heel gelukzalig gevoel. Heb jij het niet gehad?
(Remco)

Antwoord 7
@Alicia Stuprijck. Dankjewel voor je antwoorden hier op deze site! Echt, ik heb zoveel aan je antwoorden, ze geven me zoveel helderheid. Lieve groet
(Vlinder)

Antwoord 8
En de vrouw gaat met heel haar lichaam in de man, mag ik aannemen.
(Onbekend)

Antwoord 9
Ja echt een hemels gevoel extase dus.
(Remco)

Antwoord 10
Niet zo als bij de sex dat de man in de vrouw gaat. Maar met jou hele lichaam ga je met een deel in het lichaam van de ander. Je wordt dan met elkaar versmolten zodat jullie voor eeuwig 1 blijven. Zoals ik er over denk: Jullie waren al van elkaar in het vorige leven dus zo gek is dat niet.
(Onbekend)

Antwoord 11
Ik heb al vaak zielen versmelting gehad met me TZ. Echt, het voelde ZO goddelijk, elke keer weer! De laatste keer toen het ook gebeurde stonden TZ en ik naast elkaar en hij kwam zo bij me naar binnen, wat een energie! we waren opdat moment echt 1. (anders natuurlijk ook 😉 Hij zat aan zn gezicht en ik deed dat ook precies op dat moment, precies op de manier dat hij het deed. Dankjewel lieve Twin.
(Vlinder)

Antwoord 12
Herkenbaar Vlinder. MIjn tz en ik doen dat ook heel vaak (zo erg dat het anderen opvalt). Dezelfde gebaren, zelfde manier van kijken, houding en zelfs dezelfde dingen zeggen tegelijkertijd. Alsof we een siamese tweeling zijn. Zielsversmelting hebben we enkele keren gehad, in de tijd tussen slapen en waken. Het was onbeschrijflijk mooi! Ik voel mij spiritueel met hem getrouwd. Verbonden. Altijd en overal. Dat hij nu een andere vriendin heeft doet daar niets aan af.
(Onbekend)

Antwoord 13
@ antwoord 12: Een zielsversmelting tussen slapen en waken: hoe voelt/herken je dat? Hoe weet je dat dat een zielsversmelting is? Voel je dit beiden?
(Onbekend)

Antwoord 14
Mijn tweelingziel heeft het bevestigd dat het waar is.
(Onbekend)

Antwoord 15
@13, wat laat maar toch nog mijn reactie. Ik was degene van vraag 12. Een zielsversmelting is een wonderlijk iets dat met niets te vergelijken is. Ik ervaarde het zo; ik lag in bed en was een beetje wakker en half in slaap. Een soort sluimertoestand. Toen ik opeens mijn tz bij me voelde en een sprankelend roze licht ons omhulde. Onze hoofden smolten samen en het was een intens gevoel van verbondenheid en samen een zijn. Of de ander dit ook voelde weet ik niet zeker, maar zijn ziel heeft het wel gevoeld.
(Onbekend)