Q1031. Heel veel vertellen?

Onbekend

Hebben jullie dat ook dat je hem of haar alles wil vertellen over echt van alles en nog wat? Soms loopt het ook kris kras door elkaar en lijkt er achteraf geen touw aan vast te knopen? Ook in gedachten vertel ik van alles. Heel veel over wat ik voel. Hij zal daar wel van geschrokken zijn. Zoveel gevoelens. Ik vind het jammer dat ik niets weet van zijn gevoelens. Hij zegt dat die er niet zijn. Hoe weet ik wat er waar is? Zal hij geschrokken zijn van mijn gevoelens ik denk het wel.. Ik mis hem ook zo. Ik krijg genoeg aandacht ook omdat ik in een groep met mannen kan optreden. Alleen het is niet vergelijkbaar. Ik probeer hem te vergeten maar lukt niet. Gewoon niet mee bezig zijn?

Antwoord 1
Oh dat is lastig. Heb je het ook in het echt gezegd of alleen in gedachten? Je tz kan het heel hard ontkennen, en dat doet hij uit angst. Ik heb er ervaring mee. Mijn tz doet hetzelfde, hetzij minder dan voorheen. Ik heb in het echt nooit mijn gevoelens uitgesproken maar in gedachten en in dromen waar ik hem ontmoet, wel. Hij zei toen dat hij voor mij precies hetzelfde voelt en ik weet ook dat dat zo is. Maar in het dagelijks leven moet ik dat maar opmaken uit allerlei bedekte uitspraken, tekens en voorvallen. Dat heb ik moeten leren maar nu is het zo duidelijk als wat. De symbolische taal van het leven is heel rijk, maar je moet die taal eerst leren, net zoals je een andere vreemde taal leert. Mijn advies aan jou is om hem te laten zijn zoals hij is, en vooral met liefde aan hem te denken. Wens hem wijsheid toe in je gedachten, en dan zal hij dat krijgen. Hij draait vanzelf een keer bij, echt.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja dat kan ik ook erg goed voelen van mijn tweelingziel. Eerst voelde ik haar in mijn hoofd en zag ik beelden van haar.Toen voelde ik haar in levende lijven haar karakter.En nu voel ik haar gevoelsleven van binnen. Ik denk dat het ook te maken heeft dat we elkaar al een tijdje niet meer hebben gezien. Ze zou mij vast en zeker ook sterk voelen.
(Remco)

Antwoord 3
Ik praat voortdurend met mijn tz. Over de meest onbenullige dingen mag ik wel zeggen. En soms vertel ik hem dat ik van hem hou. Af en toe weet ik niet of ik tegen mezelf praat of tegen hem, of misschien maakt dat niet uit? Ben wel blij dat hij me niet altijd kan horen, haha. Dat zou toch wat zijn!
(Onbekend)

Antwoord 4
Gisteren met de koninginnennacht hoorde ik nog in een droom van Remco is er niet van mijn tweelingziel.Dat klopt want ik ga vandaag feest vieren haha. Dus je kan een tweelingziel wel degelijk horen en alles wat je denkt of zegt heeft zijn uitwerking op de ziel. Ook kan je een bepaalde wens hebben naar jouw tweelingziel heb ik ervaren.
(Remco)

Antwoord 5
Heel normaal dat je veel wilt vertellen, bij niemand anders voel je je zo op je gemak. Jou eigen gevoel weet wat waar is. Je zal ook (kleine) signalen krijgen dat hij heus wel gevoelens voor je heeft. Vraag ook niet naar zijn gevoelens, daardoor kruipt hij in zijn schulp. Je weet zijn gevoelens en laat je door ego niks wijsmaken. Vaak is het uit verlatingsangst waardoor de 1 niet openlijk over zijn/haar gevoelens uitspreekt. Geef hem de ruimte door niet over gevoelens te praten, je merkt vanzelf dat hij juist daardoor opener gaat worden.
(Alicia Stuprijck)