Q1030. Ben je een zielsliefde als je elkaar hoort in een droom?

Onbekend

Mijn vriend die ver bij me vandaan woont zoekt mij in zijn droom maar kan me niet vinden. Diezelfde nacht droom ik dat ik op mijn telefoon een berichtje krijg van hem waarin staat, ik ben er wel maar jij niet, waar ben je, als ik wil antwoorden ontwaak ik en blijkt dat ik het berichtje heb gedroomd. De volgende ochtend vertel ik hem mijn droom en hij zijn droom. Verder zeggen we vaak bijna gelijktijdig hetzelfde, nemen nagenoeg op dezelfde tijd contact op met elkaar en voelen ons veilig en thuis komen bij elkaar.

Antwoord 1
Hoor je hem vaak? En zien jullie elkaar in jullie dromen?
(Onbekend)

Antwoord 2
Dit klinkt inderdaad wel als een zielsliefde. Ik heb al die dingen ook met mijn tz.
(Onbekend)

Antwoord 3
Probeer energetisch ergens af te spreken. Zeg in gedachten waar je hem wilt tegen komen. Wanneer de tijd rijp is, komen jullie elkaar vanzelf tegen hoe ver je ook vandaan elkaar woont.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 4
Energetische afspraakjes hebben wij ook wel eens (ze blijven tot nu toe helaas energetisch). Leuk vind ik dat! Het precieze tijdstip blijft lastig, hij komt meestal te vroeg of hij kan niet wachten dat is ook mogelijk, haha.
(Onbekend)