Q1029. Hoe kun je langdurig jouw partner zo voor de gek houden?

Onbekend

peel je in het bijzijn van jouw partner al die tijd een rol dat je wel gevoelens voor hem of haar hebt? Of doen de gevoelens er gewoon niet meer toe omdat je toch je tweelingziel voelt in plaats van je partner. Hoe ga je daar mee om?

Antwoord 1
Waarom zou het of/of moeten zijn? Hier is het en/en. Ik houd van mijn partner en van mijn tz.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het is toch niet zo als een tweelingiel in je leven komt, dat het houden van je partner over zou zijn. De liefde heeft een andere vorm en intensiteit.
(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn partner hou ik niet voor de gek en ik speel niet dat ik gevoelens voor hem heb. Ik heb gevoelens voor mijn partner al jaren lang en dat is niet pats boem weg, ook niet als je een tweelingziel ontmoet waar je ook gevoelens voor gaat krijgen. Het moeilijke vind ik dat ik ook veel van hem hou en hem geen verdriet wil doen, hem niet zo wil zien. Ik weet ook wel dat dat vroeg of laat toch gaat gebeuren, maar dan wil ik dat wel op een goede manier vertellen. Nu kan ik dat nog niet. Ik heb nog teveel twijfel, nog veel dingen niet duidelijk, het is nog niet de juiste tijd. Ook heb ik een droom gehad en als ik op mijn eerste ingeving over de betekenis af ga, heb ik nog wel een aantal jaar de tijd.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ja, wat moet ik daarop zeggen? Voor de gek houden is het niet, maar ik heb wel gevoelens voor twee mannen terwijl mijn man dat niet weet. Niemand weet dat. Ik doe naar mijn man toe niet alsof, want er is wel liefde tussen ons en ik houd van hem. Maar soms komt tz er wel tussendoor als we in bed liggen, en zit hij (tz) sowieso al 24 uur per dag in mijn hoofd. Daar doe je niets aan, dat is er gewoon. De ene keer heb ik totaal geen moeite om te leven met twee liefdes, en de andere keer verdraag ik mijn man niet zo goed om me heen. Wie herkent dat?
(Onbekend)

Antwoord 5
Na 30 jaar ga ik sinds kort mijn twin niet meer uit de weg en zoek ik hem zelfs op. Ik hou heel veel van mijn partner en probeer zo open mogelijk te zijn. Maar ik kan niet alles vertellen en daar heb ik grote moeite mee. Liegen of dingen verzwijgen past mij niet. En eerlijk zijn is op dit moment erg pijnlijk. Mijn partner is ongerust door de dingen die ik vertel en is bang dat ik wegga. Dat is echter niet aan de orde. Ik wil heel graag het onderwerp bespreekbaar maken, maar dat vind ik best lastig. Tegelijkertijd leer ik mijn twin beter kennen en raak ik vertwijfeld. Is hij wel mijn twin of speelt hij gewoon al 30 jaar met mijn gevoelens en heb ik daar gewoon een naieve fantasie bij?
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik hou mijn fantastische vrouw al jaren voor de gek. Ik heb mijn zielsverwant 4 jaren geleden ontmoet. Sindsdien is mijn gevoelsleven totaal veranderd. Ik vind mijn vrouw nog steeds een ongelooflijk fijne vrouw, beter kun je gewoon niet krijgen! Maar mijn sexueel verlangen gaat echt naar mijn zielsverwant uit. Heb al tijden geen sex meer met mijn vrouw gehad. Ik kan het gewoon niet meer… Maar onze commmunicatie is echt super. Behalve de fysieke communicatie dan… De werkelijke lessen die ik in dit leven onder ogen moet zien, zijn mij door mijn zielsverwant geschonken. Zware en pijnlijke lessen, waar ik nog steeds mee bezig ben. Maar het afgelopen jaar ben ik onzettend gegroeid. Van 75 naar 90 kilo hoger bewustzijn.
(Onbekend)

Antwoord 7
Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk is om een tz te hebben tijdens je huwelijk met een ander. Ik wens jullie allen veel sterkte.
(Onbekend)

Antwoord 8
Dat je na 30 jaar je twin niet meer uit de weg gaat en zo lang op hem hebt gewacht is toch wel duidelijk dat je veel voor hem voelt en nee het zijn geen bevlogen gevoelens die je voor hem hebt, maar je accepteert nu beetje bij beetje dat je niet onderuitkomt om contact met hem te zoeken. Hoe het contact zal verlopen is moeilijk in te schatten en de reactie van je twin kan heel heftig zijn en ook van jou uit kan de confrontatie zeer heftig zijn. Dat je veel van je man houdt en hem niet kwijt wil vind ik heel goed, want mijn ervaring is dat mijn huwelijk sinds ik twin heb ontmoet alleen maar beter is gegaan, alleen in het begin van de tweede ontmoeting van mijn twin ging het wel slecht tussen mijn vrouw en mij. Voor partners is het heel moeilijk te accepteren wat er nu precies aan de hand is, maar als je heel veel van elkaar houdt, dan zal de relatie stand houden. Je zult toch meer van je twin houden dan van je partner en schuldgevoelens zijn niet terecht, want de gev! oelens voor je twin overkomt je en je twin kies je niet, en je partner kies je wel. Dat is het grote verschil. Ik heb mijn twin pas na 29 jaar weer gezien en de gevoelens zijn nog steeds hetzelfde voor haar. Alleen zijn de gevoelens na de tweede ontmoeting alleen maar heftiger geworden. Ik hoop haar weer te zien en te spreken dat zou ik heel fijn vinden. Sterkte, want het is topsport
(Onbekend)

Antwoord 9
Mijn mening: Gevoel voor TZ is altijd het sterkst. Doordat er nog een les geleerd moet worden bij de huidige partner, kan dat gevoel “minder” aanvoelen. De vraag diep van binnen is juist of het wel eerlijk is tegenover jezelf en je partner. Juist uit angst blijft men bij de eigen partner. Bang om er alleen voor te komen staan, bang om voor “niks” partner op te geven… etc. Soms moet je juist dingen opofferen om je doel te kunnen bereiken. Belangrijke les is leren onafhankelijk te zijn en je eigen doelen waar te maken.
(Alicia Stuprijck)