Q1028. Zeldzaam vreemd

Onbekend

Mijn zielslief nog nooit ontmoet.. Wel telefonisch, sms, en telepatisch contact sinds een maand of 3. Nu een jaar verder.. Wist in het begin niet wat me overkwam, wat een energievlaag door de telefoon. Zelfs tranen, erotiek, een thuiskomen.Herkenning en erkennen!Hij attendeerde me op het fenomeen tweelingzielen, na 3 maanden pas iets mee gedaan. terwijl ik het eigenlijk geweten heb, er past iemand met zijn rug tegen mij aan.. En nu ontkennen, herkennen, afstoten, aantrekken. En ik laat het gaan.. Hij is gebonden, verlang naar hem, maar bijna ontbaatzuchtig. De liefde bestaat. Heb er even over gedaan om het te begrijpen, eer ik het begreep, begon het afstoten. Mijn god wat een pijn! Was gewoon ziek, misselijk, duizelig alles wat je ( niet )kan wensen. Enorme verbazing dat iemand dit bij mij teweeg kon brengen. Zonder gezien te hebben?..Wat mijn vraagt brengt, hij was verder, attendeerde mij op het boek tweelingzielen, het afstoten begon, en bij mij de bewustwording. Omgekeerde wereld?

Antwoord 1
Ik heb haar alleen gezien en 1 keer aan de telefoon gehad. Ze vertelde me dat het waar was maar er was zoveel energie dat we bijna niet konden praten. Alleen in onze dromen hebben we contact maar aards niet. Het zou toch wel een keer leuk zijn dat ze contact opneemt al is het maar vriendschappelijk.
(Remco)

Antwoord 2
Ben jij ook gebonden? Enigste wat je tot nu kan doen is blijven vertrouwen op je eigen gevoel en afwachten voor het contact dat gaat volgen.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 3
Nee Alicia,ik ben niet gebonden, sterker nog moest het zelf uitvinden dat hij gebonden was.
(Onbekend)