Q1027. Zoveel energie

Onbekend

Wie heeft het ook als je je TZ hebt ontmoet dat je na een tijdje, als je weer tot jezelf gekomen bent, dat je zoveel energie hebt en zoveel wil doen dat je gewoonweg niet weet waar je moet beginnen 🙂 dat is positief bedoeld. Ben benieuwd naar de ervaringen van anderen.

Antwoord 1
Dat heb ik NU. Mijn tz is net de deur uit en ik weet niet waar ik het zoeken moet. Er is weer zoveel gezegd en onbewust doorgegeven, dat ik weer dagen nodig heb om rustig te worden. Zoveel dingen die weer een plekje moeten krijgen in mijn “verzameling rake uitspraken van TZ”.
(Onbekend)

Antwoord 2
Na een ontmoeting slaap ik de hele nacht eigenlijk niet, en het kan me niets schelen.
(Arundash)

Antwoord 3
Wanneer wij ook bij elkaar zijn, zijn we ook twee gebundelde energieen. Er zijn momenten dat ik veel energie heb, maar ook extreme vermoeidheid door het transformatieproces. (Alicia Stuprijck )