Q1026. Wens ons geluk

Onbekend

Het is zover,ik ben mijn twin al 5jaar geleden uit het oog verloren,het eerste wat ik deed,was het proberen te vergeten met al mijn macht,dit was zo moeilijk,ik ging voort met mijn leven maar na een jaar stak verdriet de kop op, daarna heb ik hem vluchtig teruggezien dus dat maakte alles nog erger,mijn kracht om hem te vinden was sterker maar ik dacht dat het lot ons wel weer zou samen brengen. Dat was ook zo, nog geen jaar later zag ik hem terug, een echt mirakel, maar weer was het te laat voor ik het goed besefte. Daarna ben ik hem een lange tijd veel sterker blijven voelen en ben ik een heel jaar depri geweest, wat moest ik nu toch doen? In de winter 2010 zijn vriendinnen gezien, ze riepen mijn naam , ik twijfelde, ik ging door? ik begrijp mijzelf niet, het was ongeloof denk ik, daarachter besloot ik om een reis te organiseren om hem te gaan zoeken, in zijn land,ik heb een maand op zoek geweest,zonder resultaat,ik was al naar zijn land geweest maar niet echt op zoektocht. Daarna ben ik teruggegaan,in de lente,in de zomer en nog eens in de winter, ik begon te beseffen dat dimirakelse manier was, hopeloos dat ik was, begon ik te denken dat ik misschien een heftigere zoektocht zou moeten opstarten, als het lot ons wil samenbrengen,zal het ons samenbrengen maar miss wil het lot juist dat ik hem zoek,dat ik moeite doe voor ons? Ik voel dat het tijd is om actie te ondernemen,dat is een gevoel dat bij me speelt,mijn beste vriend steunt mij daarin,en ik ben hem dankbaar,we hebben gebrainstormed en ideetjes bij elkaar behaalt om hem te kunnen vinden,okal heb ik geen adres of achternaam of zelf stad. Als God het wil,zal hij me helpen in mijn zoektocht, we hebben veel gevonden en ben momenteel volop bezig, ik ga info nemen in verschillende steden en ik hou alle kleine details bij in een map. Momenteel realiseerde me dat ik via media de grootste kans maak, dus heb ik net in zijn land een krant gecontacteerd en alles uitgelegd en heb ik een soort van artikel laten plaatsen,ik heb niet veel geld maar ik heb het over om wat minder te eten of iets te kopen voor hem. Ik ben vastberaden, ik heb betaald, en als alles goed gaat staat mijn artikel donderdag in de krant, ik weet niet of hij of iemand die hem kent het gaat lezen,ik heb heel veel stress en ben benieuwd of iemand me zal bellen en ik alles zou kunnen kenbaar maken in die andere taal,ik verwacht er niet teveel van maar ik hoop met heel mijn hart dat er geluk naar ons zal toekomen want wij hebben al zoveel afgezien. Is er iemand die hier iets kan over aanvoelen ? Ikzelf weet het nietmeer,op hoop van zege,wens ons geluk! 🙂

Antwoord 1
Ik denk niet dat je hem of haar zal vinden. Als je nuchter bent is dat volstrekt onmogelijk. Je zal er achteraf spijt van hebben dat jou zoektocht niet is geslaagd om zomaar in het wilde weg te zoeken als je niet weet waar ie woont, hoe ie heet of wat dan ook.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik denk dat ik vandaag geleerd heb dat sommige ongelukken als geluk kunnen uitdraaien! Als jij je twin zou ontmoet hebben zou je dan zo een reactie plaatsen? Want dan weet je toch dat niets nog logisch is? en dat bij twins alles kan, het is pure magie en ware liefde, en inderdaad de meeste mensen staan te nuchter in het leven en dan vraag ik me af hoe kan iemand nu de juiste ontmoeten als hij of zij hier niet in gelooft,dat gaat helemaal niet. ik sta volop in een test periode, waarin ik geleerd word om te geloven en door te zetten, mensen zoals jij helpen mij verder op mijn pad, ik weet dat dit een moeilijke situatie is, maar ik heb al veel moeilijkere verhalen van twins gelezen,die toch uitkwamen,moet je het het boek niet zonder jou maar eens lezen. De mens kan veel als hij het echt wil, en ook al zou het voor mij misschien niet lukken, zijn er toch nog vele mensen waarbij het wel lukt. Ik heb al vele slechte dingen meegemaakt maar nu zie ik waaruit mijn grootste ongeluk komt, ik zou zeggen voor die andere mensen laat nooit negatieve mensen je naar beneden trekken, jij verdient gelukig te zijn. En God zegen je ziel, ik wens je heel veel liefde toe,
(Onbekend)

Antwoord 3
Lieve vraagsteller, ik wens je heel veel geluk bij alles wat je onderneemt. Hoe de uitkomst zal zijn maakt misschien niet eens zo heel veel uit. Het gaat om jou en het is jouw reis… behouden vaart 😉
(Onbekend)

Antwoord 4
Dankje antwoord 3 , maar de uitkomst is wel heel belangrijk,ok de reis is ook erg belangrijk, maar uiteindelijk hebben we toch allemaal een levensdoel en is het de bedoeling dat we die uitvoeren? Ik weet niet wat het zal opleveren,het is afwachten, ik heb gisternacht een telefoon gekregen , mijn gsm stond op stil maar toch werd ik wakker, het was een nummer uit twin zijn land,ze hebben mijn nummer sowieso van het artikel, dus het is een reactie op mijn artikel,maar waarom belt die persoon om half 1 snachts? Is het een flauwe grappenmaker ? De kans daartoe is erg groot, maar toch geeft het je een sprankeltje van hoop, 1 ding is zeker ik geloof erin en ik ga niemand nog van mijn pad laten halen,ik voel dat ik dit moet doen, ik ga dit nummer terugbellen, al is het een teleurstelling,want het kan even goed geen als slecht nieuws zijn, maar ergens bestaat er toch de kans op goed nieuws,maar ik heb echt heel veel schrik, om te bellen,ik durf niet goed maar na vijf jaar moet ik echt wel zeggen van het moet,ik moet het weten hoe erg stressen het ook is, wat als hij dat is? Zou ik dan überhaupt iets durven zeggen in die vreemde moeilijke taal,het is niet van durven het is van moeten,maarja ik denk dat ik toch een paar glazen wijn zal drinken, ik hou jullie op de hoogte,
(Onbekend)

Antwoord 5
Ja, ik wens jou ook heel veel geluk toe bij het zoeken naar je TZ! Ik hoop echt dat je hem vind. Vraag het universum desnoods om hulp en je gids wat je kunt doen. Heb geduld, veel dingen hebben gewoonweg tijd nodig. Blijf geloven dat het goed komt! Heb vertrouwen in jezelf, in je kunnen. Ik wens jou heel veel geluk en positieve energie toe op je pad 🙂 Heel veel liefs.
(Vlinder)

Antwoord 6
Dus je gaat een wereldreis maken om jou tweelingziel te zoeken. Veel succes.
(Onbekend)

Antwoord 7
Aan al de mensen dat me hier steunen, een dikke dank u , ik ben zo blij dat er mensen zijn die in mij(ons) geloven en die met hun positieve energie mij helpen 🙂 ff update van de situatie: ik had dus een krantenartikel geplaatst in de metro van dat land 🙂 en uiteindelijk hebben er 2 mensen gebeld, ik heb niet kunnen opnemen was triestig en heb proberen terugbellen maar ze namen niet op, uiteindelijk 1 van de 2 wel aan de lijn gehad en die zei dus dat ze helemaal niet wist waarover het ging en dat zij het zeker niet was die gebeld had dus dat was wel echt deprimerend!!! Uiteindelijk verloor ik alle hoop , totdat ik circa 1,5 maand later na een lange tijd terug op internet kwam, en dus ook op mijn facebook, niet meer gedacht te hebben dat mijn email adres ook bij het artikel stond, ik heb dan heel toevallig voor het eerst in mijn leven gezien dat je bij facebook op overige berichten kunt klikken , en ik was heel verbaasd, ik had een paar mensen die stuurden dat ze me steunden en het heel moedig mooi en lief vonden wat ik deed!! en dan was er 1 die mijn leven misschien kan veranderen, ik heb gehuild met tranen en tuiten, blijkbaar is er een vrouw , die journaliste is die mijn verhaal wilt brengen op televisie(van zijn land) , ze werkt voor A van de bekendste zenders van zijn land , ik ben er zo van aangedaan omdat ik dit totaal niet verwacht had!!! Ik ben er echt gelukkig om, rest er alleen nog om er eens goed over na te denken, ik weet dat dit gek lijkt voor jullie, maar voor mij is dit een grote stap en kan niet zomaar holder de bolder ja zeggen, ik heb echt schrik wat als hij mij afwijst of niet meer wilt zien, of dat ik te weten kom dat hem iets overkomen is?? of wat als mensen me uitlachen , of hij mij uitlacht (al denk ik zoiets niet van hem) Op tv komen is iets waar ik wel eerder schrik van heb dus tis echt mijn grootste schrik overwinnen om mijn tweelingziel terug te vinden, wat zouden jullie doen? Let me know.
(Claudia)

Antwoord 8
Claudia je bent op goede weg! Hou jouw eigen goede gedachten vast en volg jouw goede gevoel, dit is het belangrijkste in heel jouw reis. Deze twee zijn jouw leidraden doorheen jouw leven. Ik wens jou(jullie) alle geluk van de wereld!
(Onbekend)