Q1023. Hoe beheerst het jouw leven?

Onbekend

Elke dag ben ik er mee bezig en regelmatig kom ik haar tegen in mijn dromen. Hoe beheerst het jou leven?

Antwoord 1
Het beheerst inderdaad mijn leven, en soms baal ik ervan. Dan probeer ik hem weer een tijdje te blokken maar hij komt er op “onbewaakte” momenten toch weer doorheen. Dan betrap ik mezelf erop dat ik weer aan hem zit te denken. Het gaat vanzelf, is er altijd. Het vreet veel energie maar geeft tegelijkertijd ook een fijn gevoel soms, niet altijd. Vandaag was zo’n rare dag; ik droomde over hem en vandaag kreeg ik een sms van hem. Dan springt mijn hart omhoog. Mijn tz laat me nooit los, ik heb het al zo vaak geporbeerd, maar ik kom niet los van hem. Dat is iets dat je moet leren accepteren. Die band is er altijd, over alle afstanden heen en in alle situaties. Ook als je boos op hem bent of verdrietig.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het heeft mijn leven op zijn kop gezet. Ik wist eerst ook niet hoe ik er mee om moest gaan. Je moet het maar laten gebeuren, het wordt vanzelf wat rustiger en duidelijker wat de bedoeling is.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Soms weet ik echt niet meer hoe het verder moet. We hadden een redelijk contact maar opeens lijkt hij van de aardbodem te zijn verdwenen en reageert hij nergens meer op. Voelt niet goed maar kan er weinig aan doen. Ik wacht wel af en wie weet laat hij weer eens wat van zich horen.
(Onbekend)

Antwoord 4
Haha, begin een beetje te snappen waarom tz-contact zo allesoverheersend. Hij of zij is namelijk altijd op de achtergrond aanwezig, energetisch. Ik accepteer nu dat ik bijna altijd aan hem denk en als het niet zo is, dan toch ergens ook wel (sorry voor de vaagheid). Dat accepteren helpt het ‘normaler’ te maken. En als ik me erop richt om hem te voelen in plaats van aan hem te denken, dan voel ik het contact tussen ons en dat is heel fijn. Dan voel ik zijn energie in me en om me heen de hele tijd. Het gekke is dat ik dan tegelijkertijd ook meer mezelf ben. Word er soms ook een erg dromerig van (maar misschien past dat wel heel erg bij mij juist) en soms juist weer energiek.
(Onbekend)

Antwoord 5
Soms kom ik tot de ontdekking dat ik een tijdje niet aan tz heb gedacht. Dat ik met andere dingen bezig was en dan denk; “oh ja hij was er ook nog”. Maar dat is echt niet vaak dat ik dat heb. Dus ja het beheerst mijn leven. Ik zou die momenten dat ik even niet aan hem denk wel vaker willen hebben omdat het dan rustiger is in mijn hoofd en dat vind ik wel zo prettig. Het gaat wel met ups en downs. Als ik een tijdje heel veel ermee bezig ben geweest en het even niet meer zie zitten allemaal, komt er daarna altijd weer een rustige periode dat ik erin kan berusten en er minder mee bezig ben.
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik heb het nu beter onder controle als voorheen.Het is nu veel rustiger als voorheen.Ik ben net terug van het centra parcs en het hele weekend voelde ik mij vervuld.Geen enkele keer had ik een gemis als single zijnde heerlijk.
(Remco)

Antwoord 7
Je TZ zit in je; ik voel hem heel de tijd enkel de sterke verschilt nog eens. Zo leren we niet afhankelijk te zijn van de ander en de ander het transformatieproces laten doorstaan (hoe moeilijk dat soms is). Als ik stil zit en niks heb te doen, zijn mijn gedachten erger. Ego komt dan wel eens naar boven en maakt mij letterlijk gek met gedachten waar mijn TZ mee bezig “kan” zijn. Iets wat niet zeker is, is geen reden om daar al druk over te maken. Gelukkig gaat mijn ego dan snel weer weg.
(Alicia Stuprijck)