Q1022. Hoe kijkt jou partner tegen de tweelingziel aan of weet ie het niet?

Onbekend

Hoe kijkt jou partner tegen de tweelingziel aan of weet ie het niet.

Antwoord 1
Hij accepteert het niet, toen het ter sprake kwam was dit voor hem direct reden tot scheiding. Ik ben mijn man er na bijna 17 jaar huwelijk door kwijt geraakt. TZ is gelukkig nog altijd in mijn leven, weliswaar niet in aardse liefdesrelatie (zit in huwelijk) maar niets is mooier dan dit. Hem zou ik NOOIT opgeven!(Onbekend)

Antwoord 2
Hij weet het niet. Heeft geen enkele notie dat dit bestaat zelfs. Wel voelt hij de speciale band die ik met mijn twin heb, maar hij kan het niet beredeneren. En dat laat ik zo. Niemand hoeft de ins en outs ervan te weten. Er zijn genoeg mensen om ons heen die zien dat twin en ik heel goed met elkaar overweg kunnen, die misschien wel vermoeden dat wij velriefd op elkaar zijn. Maar ze weten niets zeker, en zowel mijn twin als ik laten dat zo. We hebben ook nooit naar elkaar toe uitgesproken dat we dit voelen maar dat weet je gewoon van elkaar.
(Onbekend)

Antwoord 3
Hij weet van niks, heb hem niks verteld in elk geval.
(Onbekend)

Antwoord 4
Toen ik mijn TZ ontmoette, zaten wij beiden in een relatie. Mijn toenmalige vriend heeft zelfs mijn TZ proberen te verbergen zodat ik niet verliefd op mijn TZ zou worden. Natuurlijk onmogelijk en bij bedrijfsetentje was ook de bliksem ingeslagen (mijn toenmalige vriend en TZ waren collega’s) Mijn toenmalige vriend vond het soulmate gebeuren allemaal onzin en meende dat dit een verleidingstechniek was. Zijn toenmalige vrouw stak het op de ziekte en alcoholgebruik van mijn TZ. De relatie tussen mij en mijn toenmalige vriend is beeindigd doordat ik oa niet meer van hem hield. De relatie tussen TZ en diens vrouw heeft nog twee jaar geduurd. Ze heeft geprobeert om hem op iedere manier bij haar te houden, maar dacht uiteraard aan mij. Zijn ex heeft vorig jaar ons uit elkaar gehaald. Ik “wacht” nu eigenlijk tot mijn TZ echt voor zijn eigen gevoel kiest en niet luistert naar anderen. Anderen kunnen niet bepalen wat je voelt, maar zullen wel de sterke band zien en hier jaloers op zijn. Blijf bij je eigen gevoel.
(Alicia Stuprijck)