Q1021. Gewone hopeloze verliefdheid?

Onbekend

Sinds geruime tijd heb ik geen contact meer met mijn (vermeende???) zl. Het energetische contact is in de loop der tijd steeds minder geworden, en nu bijna nihil. Kan het zo zijn dat het een gewone verliefdheid was? Houden we onszelf niet voor de gek, en gaat het gewoon om een hopeloze verliefdheid? Zijn het daarom hier allemaal verhalen van onbereikbaarheid en niet bij elkaar kunnen zijn? Doen we onszelf pijn door ons zo te verbinden met een ander die onbereikbaar is? Of kan de connectie verbroken worden door een van de twee?

Antwoord 1
Dat je jou tweelingziel minder ziet heeft te maken dat de heftigste periode achter de rug is en dat het proces op een wat lager pitje staat is mijn mening. Het heeft niks met hopeloze liefde of wat dan ook te maken. Jullie zijn tweelingzielen en dat weet je diep van binnen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik kan niet voor “we” spreken, maar wel voor mezelf en vele anderen die hetzelfde weten en ervaren als ik. Ik ben eerder verliefd geweest en nu weer. Toch is de liefde voor mijn TZ van een andere orde. Als je het ervaart, weet je het verschil. Bij mij voornamelijk ook vanwege het energetisch contact, de ontelbare en meest onwaarschijnlijke tekens die ik krijg en het elkaar voelen. Ik wil zo graag dat het goed met hem gaat. En hij is er altijd op cruciale momenten in mijn leven. Plotseling duikt hij dan weer op uit het niets. En staat hij me bij. Dankjewel lieve TZ. X
(Onbekend)

Antwoord 3
Precies antwoord 2, zo is het hier ook. Ik ben talloze keren verliefd geweest op andere mannen dan mijn tz maar de liefde voor hem overstijgt alles. Het is anders, heel anders. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb dat ook wel eens gedacht, maar ik dit gevoel is anders. Er is zoveel herkenning al vanaf het begin. En zoveel meer liefde, tekens, onrust, denken aan, als bij een gewone verliefdheid. Het moet wel iets bijzonders zijn. Dus ga er nu maar vanuit dat het zo is. De connectie kan je niet verbreken, die is er gewoon! Doe er wat mee, het maakt je gelukkiger!
(Onbekend)

Antwoord 5
Als het om je tz gaat dan weet je dat. Ik heb nooit getwijfeld of hij niet mijn tz zou zijn. Ik herken mezelf zo in hem dat ik het soms eng vind.
(Onbekend)

Antwoord 6
Wanneer het energetisch contact wat minder aanvoelt, moet je niet bang zijn dat de connectie is verdwenen. De connectie zal altijd blijven. Laat je niet door je ego in de war brengen. Er zijn momenten dat het lijkt alsof je ZL verdwenen is, maar dat is niet zo. Waarschijnlijk is jou gemis (ego) veel sterker dat je je ZL niet aanvoelt. Wanneer het energetisch contact ook minder aanvoelt betekent dat de ZL druk met zijn/ haar eigen proces bezig is. Heb vertrouwen aan het 1e gevoel wat je met je ZL hebt meegemaakt en houd dat gevoel vast. Hoe sneller je de angst wegduwt en aan je eigen proces werkt, hoe sneller dat je ZL weer terug aan zal voelen.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 7
Hopeloos ja, niemand is leuker dan hij is denk ik? I hope so? Zie hem niet in rl… Het blijft bij gevoel. Maar no one beats him! 🙂
(Onbekend)