Q1020. Blunders in het bijzijn van je tweelingziel?

Onbekend

Even een luchtigere vraag tussendoor die misschien velen wel kunnen beantwoorden; heb je wel eens een blunder gemaakt waar jouw tz bij was? Wat gebeurde er en hoe voelde je je? Ik heb mijn wijn een keer achter mijn vestje gegoten toen hij naast me stond…echt door mijn eigen nervositeit.Ik schaamde me dood. En jullie?

Antwoord 1
Haha heb je even 😀 ik ben een keer uitgegeleden voor zijn ogen, de dansvloer was aardig glad en had hakken aan en ik was aan het dansen..bats op me knieen nou leterlijk voor hem gevallen..hij keek weg maar later waren we in gesprek en toen kwam ie er op terug op een bezorgde toon/manier 🙂 Liefs
(Vlinder)

Antwoord 2
Nou, dat met die wijn valt toch wel mee? O, ik wil er niet eens over praten de blunders die ik heb begaan. Lijkt wel of ik door hem niet kan nadenken. Als ik hem in het echt zie en soms als we heftig energetisch contact hebben. Dan weet ik niet wat te zeggen of te doen. Gisteren liep ik zo met de boodschappen in mijn winkelmandje naar buiten (had gelukkig al wel afgerekend). Was al een halve straat verder voor ik het door had. Toen ik terugliep probeerde ik dacht zo nonchalant mogelijk te doen, alsof het de normaalste zaak is dat je met zo’n winkelmandje over straat gaat (waarom ook eigenlijk niet). Was de meeste mensen ws. niet eens opgevallen, maar ja dan denk ik; waar zit ik met mijn hoofd? Mijn ergste blunders durf ik niet eens te vertellen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Aaah, vertel dames (en heren!), dat is toch gewoon leuk. Laatst toen ik bij mijn tz op bezoek was en we afscheid namen met drie zoenen op de wang, kuste ik hem bijna per ongeluk op zijn mond. Echt per ongeluk. Ik kon me nog net corrigeren en zag dat hij er ook wat verlegen van werd. Pff, ben maar snel gegaan. Ik heb ook een keer zijn glas met bier leeggedronken, dacht dat het van mij was.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ja dat denk ik wel, ach je moet maar zo zien op en dag kan je dr om lachen, echt waar 😉 Ik herken heel veel in je verhaal, ik ga erop dat moment ook zo doorheen, het niets weten te zeggen of te doen pfff. Wat ik heb geleerd is dat je niet streng moet zijn voor jezelf dat je dicht bij je eigen gevoel blijft en je niet laat meeslepen door je gedachten. Rustig aan 😉 Hoop je hier mee wat geholpen te hebben, liefs
(Vlinder)

Antwoord 5
pff ja blunders…. als de spanning zoooo hoog werd, dat ik gewoon helemaal zat te shaken en zelfs de lucht zag trillen en daarom opeens
opstond en weg ging midden in een gesprek met zijn twee bij hem thuis, zomaar zonder ook maar een afscheidszoen niks… daarna pas bedenken dat dat
wel een beetje raar was.. en zo heb ik er nog wel meer haha … weet niet wat hij daar allemaal van denkt maar we blijven normaal contact hebben…hij
heeft ook wel een paar blunders trouwens 🙂 dus 🙂 vind het heerlijk daar aan terug te denken.
(Onbekend)