Q1019. Vreemdgaan als tweelingziel?

Onbekend

Ik vroeg me af of je het ‘vreemdgaan’ kunt noemen naar jou toe als je tz, met wie je geen officiele relatie hebt, een korte relatie had met een ander, terwijl hij getrouwd is? Officieel natuurlijk niet, maar gek genoeg voelt het voor mij als vreemdgaan.

Antwoord 1
En voor mij voelt het als een inbreuk in haar relatie. Maar ik kan het niet tegenhouden het gebeurd allemaal vanzelf.
(Remco)

Antwoord 2
Mijn mening: Energetisch voelt dit idd als vreemd gaan. Dat gevoel hoort bij het transformatieproces. Jij hebt het gevoel alsof je vreemd gaat doordat je meer voor je ZL voelt, dan voor ieder ander. Anderen zullen herinneren aan je ZL waardoor het gemis naar je ZL steeds groter wordt. De zielen zullen steeds meer aan elkaar trekken en naar elkaar toe gedreven worden.
(Alicia Stuprijck)