Q1018. Hoe kan ik het gemis in me loslaten?

Onbekend

Hoe kan ik het gemis in me loslaten, ook al willen we beiden vrienden blijven, zonder erotiek en gekus, ook al gedragen we ons dan alletwee redelijk afstandelijk?

Antwoord 1
Vanmorgen miste ik haar ook toen ik opstond. Het was een heel heftig gevoel om bij haar te willen zijn. Het frustrerende is dat dat dan niet kan omdat zij gebonden is. Maar het lijkt dat het gevoel steeds sterker en sterker gaat worden.
(Remco)

Antwoord 2
Ik heb het soms, dat ik hem opeens heel erg mis. Maar tegelijketijd besef ik dan weer dat zodra ik ook maar aan hem denk, hij al bij me is. Een tz is altijd bij je, is een deel van je en jij van de ander. Als ik me dan concentreer of mediteer, dan voel ik hem ook echt. Probeer maar eens.
(Onbekend)

Antwoord 3
Het gemis zal blijven zolang er geen actie wordt ondernomen. Het is eigenlijk je ziel die de andere ziel mist en graag in “connectie” wilt komen. Jullie hebben nu beiden een blokkade uit zelfverdediging, deze zal uiteindelijk weer verdwijnen. Hoe meer jullie als vrienden met elkaar optrekken, hoe meer het verlangen terug komt om meer bij elkaar te zijn en met de grote mogelijkheid van romantiek/intimiteit.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 4
Zelf doe ik ook aan meditatie en als ik de ademhalingoefening doe voel ik dat zij in mij zit. En als ik dan even aan haar denk dan komen we die nacht of morgen ook bij elkaar in de droom terecht. Ik krijg steeds meer van haar te weten en zij denk ik ook over mij. Het heeft allemaal tijd nodig z`n 28 jaar om elkaar pas echt goed te leren kennen haha.
(Onbekend)

Antwoord 5
Waarom willen jullie allebei vrienden blijven? Wat is er mis met erotiek en gekus (is dat in het echt of energetisch). Mijn ervaring is dat het missen niet over gaat en alleen maar sterker wordt. Wel kan ik hem nu voor korte periodes even loslaten (even aandacht voor andere dingen hebben alhoewel hij altijd in mijn achterhoofd zit bij alles wat ik doe, dat is volgens mij een kenmerk van tz-schap).
(Onbekend)

Antwoord 6
Ja Alicia, dat is nu net een van de redenen dat ik graag meer met mijn tz wil optrekken. Maar dit is in de praktijk heel lastig. Soms zien we elkaar weken niet. En als we elkaar wel zien is dat altijd met andere mensen erbij. Het frustreert me enorm bij vlagen.
(Onbekend)

Antwoord 7
@4: ???Ben jij mijn tz? Duurt het bij jou ook 28 jaar of maak je een grapje? Pff, krijg het er spontaan warm van, het idee dat mijn tz hier ook zou kunnen zitten. Zou te mooi zijn om waar te zijn, maar ik weet, life can work in mysterious ways. Ik heb hetzelfde als jij, meestal ontmoeten mijn tz en ik elkaar in de vroege ochtenduren, als ik rond 5.00 even half wakeer word en dan weer in slaap dommel, dan in die toestand zijn we vaak samen. En dat is zo’n beetje de enige plek waar wij elkaar kunnen ontmoeten. Het is zo fijn om dicht bij hem te kunnen zijn, al is het maar even. Dat maakt mijn dag weer helemaal goed.
(Onbekend)

Antwoord 8
@6: Ik begrijp dat je dolgraag alleen met je ZL wilt optrekken. Houdt daarom je ogen en oren goed open. Lot geeft je tekens wanneer je de mogelijkheid heb om je ZL alleen te benaderen. Kwestie van geduld en vertrouwen.
(Onbekend)

Antwoord 9
@8, ja ik luister ook heel goed naar de tekens die ik krijg van het lot, zoals jij het noemt. Maar dan nog is het bij ons bijna onmogelijk om eens met zijn tweeen te zijn. Altijd zijn er anderen bij. Het is maar enkele keren gebeurd dat wij echt alleen waren en dat was wel heel fijn. Niet dat er wat gebeurde maar alleen al om bij elkaar te zijn.
(Onbekend)

Antwoord 10
Het gemis zal niet minder worden tenslotte is het je zielswens om verenigd te worden met je twinflame. Het is belangrijk je twin te blijven steunen in zijn haar veranderingsproces. Ondanks dat vele mensen op dit forum zeggen hem of haar los te laten. Ben ik andere mening toegedaan. Je moet het dan wel geestelijk kunnen opbrengen als je twin bijvoorbeeld beslist voor haar zijn huwelijk relatie te kiezen in plaats van voor de TZ.
Als je dit niet kunt loslaten dan is het loslaten van de TZ het enige antwoord. Als je dat wel kunt, dan steun je twin op alle fronten in zijn haar proces, en ter zijner tijd zal zij/hij de juiste inzichten krijgen en beslissingen nemen. Dat is het pad van onvoorwaardelijke liefde.
(Antoon)