Q1017. Hoe vind ik een omgangsvorm met mijn zielsliefde?

Caroline

Hoe vind ik een omgangsvorm met mijn ZL, we blijven elkaar tegenkomen door ‘werkomstandigheden’ en hebben het allebei erg zwaar hiermee.

Antwoord 1
Jullie hebben kennelijk contact daarover. Is het dan niet mogelijk samen afspraken te maken over hoe met elkaar om te gaan? Waar grenzen liggen?
(Arundash)

Antwoord 2
Het beste is om zo normaal mogelijk met elkaar om te gaan. Stem je af op jezelf, aard jezelf voordat het contact plaatsvindt. Laat je niet te zeer meeslepen met je eigen emoties en nervositeit maar blijf in je eigen kracht, dan voel je je sterk. Zelf heb ik ook regelmatig contact met mijn tz en soms ben ik zo nerveus dat ik niet normaal mijn koffie kan drinken,zonder te trillen. Ik moet dan in mijn hoofd echt mezelf even rustig maken en aan andere dingen denken, waarna het wel weer gaat. Het contact is uiteindelijk ook iets moois en dat wil ik niet verpesten door mijn eigen ego dat in de weg zit.
(Onbekend)

Antwoord 3
Kennelijk is er een “reden” dat jullie veel contact hebben (op het werk). Hier maak ik uit op dat jullie beiden relatie hebben en eigenlijk jullie willen beschermen. Jullie kunnen het gevoel niet blijven blokkeren. Volg je eigen gevoel en het antwoord/oplossing zal vanzelf naar je toe komen.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 4
Ik ben het eens met antwoord 2. Leer bij jezelf te blijven en om te gaan met je emoties. Je kunt je gevoel wel volgen maar met wat voor doel? Het is niet alleen dat je met elkaar samenwerkt, er zit nog meer aan vast. Ga bij jezelf na hoe je met hem wilt omgaan en zet dat om in daden. Het zal niet meevallen maar op den duur wordt het makkelijker. Het gaat er voornamelijk om dat je gaat zoeken naar je balans in jezelf. Succes.
(Manon)