Q1016. Is dit mijn tweelingziel?

Onbekend

6 dagen geleden heb ik via Twitter een ex van 20 jaar terug ontmoet. Sindsdien zijn we onafscheidelijk aan het what’s appen. Hij is constant in mijn gedachten, mijn hart doet gewoon pijn van dat gebonkt, het lijkt wel of hij in al mijn vezels zit. Als hij iets liefs zegt, dan lijkt het wel of ik helemaal in vuur en vlam sta. Mijn relatie van 15 jaar liep al heeeel lang niet goed en 2 dagen geleden heb ik die beeindigd. Door deze man wist ik precies wat mij te doen stond. We hebben elkaar nog steeds niet gezien, maar voelen het alsof we een relatie hebben. Als hij zegt dat ik tegen hem aan mag liggen, voelt het ook echt zo terwijl we ver van elkaar vandaan zijn. Het lijkt wel alsof ik helemaal uitelkaar spat. We zijn beetje bang dat als we elkaar zien dat het dan allemaal niet is wat het is, al kan ik mij dat echt niet voorstellen. Dit heb ik echt nog nooit gevoeld.

Antwoord 1
Geniet zou ik zeggen? Is het belangrijk om er een etiket aan te hangen? Prachtig. Geniet vh gevoel.. Het juiste zetje ! Hoop dat je heel veel geluk mag ervaren.
(Onbekend)

Antwoord 1
Er bestaat een Zielemaatje, Zielsverwanten(in verschillende niveaus) en Tweelingziel. Een Zielsverwant in hoog niveau kan ook zeer sterk aanvoelen als een Tweelingziel. Je krijgt vanzelf tekens en inzichten of het jou tweelingziel betreft.
(Alicia Stuprijck)