Q1014. Walging

Onbekend

Herkent iemand dat? Een afkeer voelen van je tz. En nee ik heb geen hekel aan mijzelf, ik voel gewoon geen liefde voor mijn tz, ik vind het zelfs vreselijk om hem mijn ”tz” te noemen. Dus ik vraag me in eerlijkheid af of hij echt wel mijn tz is. Ik zou gewoon echt niks met hem willen, maar hoe meer ik dat duidelijk probeer te maken, hoe meer hij me claimt op diverse manieren. Daarom voel ik meer en meer een walging, echt zo sterk is het gevoel. Zelf denk ik te weten wat ik zou moeten doen, maar ik ben benieuwd naar de tips.

Antwoord 1
Hebben jullie al een relatie gehad? Heb je wel ooit iets voor je TZ gevoeld? Het lijkt dat jij behoorlijk in je ego en afstootproces zit. Je TZ zit het dichtste op je huid en daardoor zoek je ieder mogelijke manier om je TZ vandaan jou te houden. Zelfs kleine dingen kunnen genoeg zijn om afstand van je TZ te nemen. Doordat jij van je TZ walgt, ben je niet helemaal tevreden met jezelf. Gevoel dat je veel beters kan krijgen dan je TZ? Is voor jou gevoel belangrijker of uiterlijk? Tweelingzielen laten elkaar niet los en er is een speciale chemie tussen jullie.
(Alicia S.)

Antwoord 2
Nou, dat lijkt me bepaald niet je tz dan. Want voor een tz voel je geen walging. Wel onvoorwaardelijke liefde. En wil je die persoon graag in je leven, ook al is het maar vriendschappelijk.
(Onbekend)

Antwoord 3
Antw 2: wat verlichtend en prettig dat te horen, je weet half niet hoeveel. Ik wilde maar dat iemand tegen hem zei dat ik zijn tz NIET ben. Zucht. Begrijpt iemand me? Ik kan hier wel uitweiden over hoe het allemaal gegaan is, maar daar voel ik niet voor op dit moment. Ik wil er alleen nog maar dit over zeggen: hij zit zowel op deze als andere sites en heeft zelfs een blog over ”ons”geschreven (hoewel er helemaal geen ‘ons’ is). Het is een ongelofelijke egotripper, want zodra ik ook maar contact met hem zoek, doet hij alsof ik niet besta en geeft hij niet thuis, hij wil absoluut niet met mij praten, terwijl hij hier en elders rondstrooit dat hij graag contact zou willen met zijn tz, yea right. Hij wil alles naar zijn hand zetten, ook wil hij niet dat ik vrienden maak met andere mannen, die relaties maakt hij meteen kapot; hij zit ook te wroeten in mijn huidige relatie, dat weet ik gewoon. Als hij dan berichten plaatst doet hij zich voor als mij, snap je, hij doet a! lsof ik het ben die schrijft. hij is dus zeer egocentrisch, het gaat alleen maar om hem, hem , hem. Ik ben helemaal niet belangrijk voor hem, wat zeg ik ik besta amper, terwijl hij me wel voor zijn tz houdt; hij houdt niet van mij, maar van zichzelf, ik ben slechts een beeld van zijn begeerte. Ook heeft hij sterk narcistische trekjes. Hij wil dus mij alleen maar voor hem op afstand, of alleen maar in onze hoofden, astraal, energetisch noem maar op. En dan nog alleen op een bepaalde manier. Sorry hoor, maar wil jij zo iemand of ook maar in je vriendenkring? Nope not me. Wie hem vindt mag hem hebben, ajb , als ik maar van hem verlost ben.
(Onbekend)

Antwoord 4
Nu voel je nog geen liefde voor jou tweelingziel. Dat kan ook niet want dat moet spirtueel groeien. Waar walg je zoal van?
(Onbekend)

Antwoord 5
Als je het vreselijk vindt om iemand tz te noemen, waarom doe je het dan toch? 2. Als je van iemand walgt, zegt dat iets over jezelf. Ook als die persoon helemaal niemand van je is. De ander is een spiegel. Ook al ben je nog zo’n kei. We hebben allemaal blinde vlekken. Of heb jij ze niet? 3. Ik ben benieuwd wat je hier zelf aan zou willen doen, afgezien van in jezelf gaan kijken waar je walging vandaan komt. Als die ander echt je tz is, kan je hem niet kwijt. Zelfs als hij dood was, zou je nog met hem zitten. Er zal dus mee gedeald moeten worden. 4. Claimen? Haal je schouders op. Als je dat niet kan, is het een extra aanwijzing dat je met jezelf aan de slag moet. 5. Ik wens je sterkte en liefde bij dit alles, het lijkt me heel moeilijk.
(Arundash)

Antwoord 6
Oe, ik moet me helemaal aansluiten bij Arundash. Ik was van de reactie dat als je zo van iemand walgt, dit vast niet je tz kan zijn. Ik sluit me dus ook hierbij aan, dat wanneer iets in een ander je zo raakt, positief danwel negatief, dit iets is dat ook in jou zit, spiegels inderdaad. Als je zo van die man baalt; laat hem dan gewoon LOS, kaat gaan, schenk er geen greintje energie meer aan en zodra hij in jouw gedachtne komt zeg je: ik blokkeer je! Dat werkt echt, neem maar van mij aan. Het is trouwens wel een gegeven dat een tz je heel erg met jezelf kan confronteren, je een spiegel voorhoudt, dus wie weet is hij wel degelijk je tz…dat zal wel blijken in de loop van de tijd. Wat jij beschrijft is een wegrennende en ontkennende tz. Dat is helemaal niet zo raar hoor. Een fase die we allemaal hebben gehad of nog in zitten.
(Onbekend)

Antwoord 7
even een vraagje; wie heeft er gezegd dat er sprake is van zielsrelatie in wat voor vorm dan ook?
(Onbekend)

Antwoord 8
Natuurlijk is het mogelijk om van je TZ te walgen. Dit heeft te maken met het afstootproces. Je zoekt elke mogelijke manier om afstand te nemen van je ZL (blokkade). Het walgen van de ander heeft eerder te maken dat de persoon zelf ontevreden is over zichzelf of een behoorlijk ego-gevoel heeft. De vaker de neus gestoten te hebben, zal hier vanzelf inzicht in gegeven worden.
(Alicia Stuprijck)

Antwoord 9
Iedereen doet maar of een TZ zo’n heilige liefde is, ja het hoort het te zijn! Maar men vergeet dat als er een groot Ego tussen zit die inderdaad de boel wil manipuleren het net zo weinig liefde is als een “gewoon” persoon die wil manipuleren. En ja als je zo’n iemand als TZ hebt is het behoorlijk irri en is de enigste oplossing alle negativiteit in jezelf zoveel mogelijk op te ruimen en je energie zo te verhogen dat je er steeds minder last van hebt dat hij nog op een vervelende manier vat op je heeft want een TZ heeft ook respect te leren en alles daar om heen valt. Ik heb ook zo’n egotripper en weet voor 200% dat hij mijn TZ is maar je hoeft écht niet alles goed te praten wat hij via zijn Ego doet. Hoop dat je weet dat zijn Ziel hier niet voor kiest en het idd een por in jouw richting is om jouw eigen heelheid en zuiverheid terug te vinden, want als het je lukt om je TZ te trotseren dat kan je alle negatieve energien om je heen trotser! en! Dus het is de ultieme uitdaging voor jezelf, ga ervoor en laat werkelijk door NIEMAND je leven of wezen bepalen!
(Onbekend)