Q1013. Astraal contact met iemand anders

Onbekend

Kun je ook astraal contact hebben met iemand die niet je TZ is? Zou iemand ook een vergaande obsessie kunnen hebben voor een ander persoon en gaan inbeelden dat hij/zij je TZ is, terwijl dat niet zo is? Zeer benieuwd naar de antwoorden waarvoor bij voorbaat dank.

Antwoord 1
Wanneer de 1 een obsessie “lijkt” te hebben, is hij/zij veel verder in het TZ-proces. De ander kan het gevoel nog niet plaatsen en heeft langer tijd nodig om te beseffen dat de ander de TZ is. Vaak is dat doordat die persoon zich onzeker voelt en niet gewend is dat iemand zoveel om hem/haar geeft. Met een ZV (ligt aan het niveau) kun je ook astraal contact hebben.
(Alicia S.)

Antwoord 2
Alles kan uiteraard. Maar wanneer je echt in staat bent om zuiver naar je hart te luisteren, eerlijk tegen jezelf te zijn, dan weet je of iemand voor wie je veel voelt wel of niet je tz is. Dat weet je gewoon. En als je twijfelt dan mag je er zeker van zijn dat het niet zo is. HET kenmerk van tz-en is dat je het zeker weet. Je voelt het in alles. Dan kan het ego nog wel eens om de hoek komen kijken om je in twijfel te brengen, maar in de grond van je hart weet je het (beiden!).
(Onbekend)

Antwoord 3
Als je door de jaren heen jou tweelingziel voelt,ziet in beelden,in dromen en astrale ervaringen tegenkomt. Dan is het jou tweelingziel voor eeuwig. Het kan heel sterk zijn maar ook op een laag pitje staan.
(Remco)

Antwoord 4
Ja dat kan dat heb ik ook je leert ook van andere zielen die op jou pad komen. Maar ik kan toch wel duidelijk merken dat mijn tweelingziel in mij zit.
(Onbekend)

Antwoord 5
In paranormale zin is een obsessie een bezetenheid door een entiteit of eigen subpersoonlijkheid uit een eerder leven. Maar je bedoelt waarschijnlijk een waanidee. Komt iemand de hele tijd door, in beelden of gevoelens, dan is het hoogstwaarschijnlijk je tz. Is het toch nog een ander, dan heb je waarschijnlijk een echte obsessie en moet je naar de regressietherapeut. Dat is wat anders dan astraal contact hebben in een droom, dat hebben we allemaal op zijn tijd en niet alleen met onze tz. Ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust. Het is lastig e.e.a. te verifiëren bij die ander, maar als je het zeker wil weten is erover praten de enige weg. Ik ben benieuwd of je duideljkheid kunt krijgen.
(Arundash)

Antwoord 6
Sommige mensen die erg open staan kunnen zeker astraal contact hebben met anderen, ongeacht wie of wat denk ik. Zo zijn er voldoende voorbeelden van mensen met psychiatrische ziekten die stemmen horen. En als je gelooft in reincarnatie en het voortbestaan van de ziel na de dood, liggen alle mogelijkheden open. Ik ken iemand die zegt dat de stemmen in zijn hoofd afkomstig zijn van personen die eerder op aarde waren en daarnaast van personen die alleen nog op andere planeten hebben geleefd. Zielen die niet geincarneerd zijn dus en die om een of andere reden teren op de energie van een mens die te open staat? Contact met je tz is heel anders hoor. En ook bijna nooit ‘dwingend’ volgens mij, confronterend wel en liefdevol ook.
(Onbekend)

Antwoord 7
Wat ik ervaren heb is dat er vreemde dingen gebeuren naast het tz-contact en ik heb tot de dag van vandaag nog geen idee van wat het is geweest. Apparaten die spontaan uit of aan gaan bijvoorbeeld (komt niet zo vaak meer voor gelukkig). En er was een tijd dat ik altijd om 2 uur ‘s nachts wakker werd en mijn kleintje vaak ook. Wat ik op een gegeven moment eng vond. Alsof wij ergens door werden wakker gemaakt. Wat helemaal creepy was dat op een gegeven moment het nieuwe horloge van mijn zwager een paar dagen achter elkaar op 2 uur stil bleef staan! Toen ik dat hoorde werd ik heel bang voor alles en heb ik het tz-contact een tijd afgekapt.
(Onbekend)

Antwoord 8
Waar was je dan bang voor?
(Onbekend)

Antwoord 9
Ik was bang voor alle onverklaarbare verschijnselen. En dat ik en vooral ook mijn kleintje vaak bang misschien te open zouden gaan staan voor astrale ‘contacten’ met entiteiten (had geen idee wie of wat) die het misschien niet goed met ons voor hadden.
(Onbekend)

Antwoord 10
Ik snap wat je bedoelt antw. 9. Je kunt dan je aura zuiveren door te verlangen in gebed, meditatie dat de entiteiten/personen die dit wakker worden veroorzaken weggaan, dat je die verbinding verbreekt, liefdevol maar consequent. voor altijd. je kunt zeggen dat je zelf de baas bent over jouw aura, net als jouw kindje dit is over het zijne. daarna kun je God, het goddelijke bedanken. daarmee verbreek je niets wat echt bij je hoort, alleen dat gene wat je niet goeddoet. je kunt het meerdere malen herhalen…. hoop dat het je helpt. zielsliefdes doen dit soort dingen niet bij elkaar, niet bewust, zielsliefde gaat om positiviteit, al het andere is misbruik.
(Onbekend)