Q1012. Kind wat op jou lijkt

Onbekend

Hoe kan het dat het kindje van je tz op jou lijkt terwijl vader en moeder niet op jou lijken?

Antwoord 1
Het komt vaak voor dat TZ al kind heeft uit een ander partnerschap. In de meeste gevallen zit er een stukje TZ van jullie beiden in het kind. (ligt aan proces) Dit kan je aanvoelen wanneer je ook een sterke band met het kind hebt. In het kind van TZ kun je wel eens jezelf terug zien als kind. Bepaalde moeilijkheden die overwonnen moeten worden met jou behulp zodat jij ook dichter bij jezelf komt te staan. Alles heeft een bepaald doel en dat wordt vanzelf duidelijk.
(Alicia S.)

Antwoord 2
Ik heb ook een kind dat op mijn tz lijkt en niet op mijn man. Tja, hoe kan dat? Geen idee. Mijn tz en mijn dochter zijn ook gek op elkaar, hebben een goede band.
(Onbekend)

Antwoord 3
Hallo allen, dank voor deze interessante vraag-antwoordserie. De geboortedate van mijn kind en tz liggen nogal dicht bij elkaar. Als je in horoscopen gelooft, kan dat een mooie verklaring zijn. Zij voelen elkaar overigens ook goed aan…
(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn tweelingziel heeft ook een kindje en toen ik dat kindje zag leek het ook erg veel op mij.
(Onbekend)

Antwoord 5
Mensen om me heen zeggen ook dat mijn jongste op mijn tz lijkt, terwijl zij geen idee hebben wat er speelt. Ik moet er altijd wel om lachen in mezelf, hoewel ik me ook een keer verdacht gemaakt voelde; mijn moeder keek me echt zo aan van “is dat kind misschien ook echt van hem?”. Ik kon gewoon voelen dat ze dat dacht, en dat was niet leuk, omdat ik in alle zuiverheid kan zeggen dat het niet zo is.
(Onbekend)

Antwoord 6
Mijn kindje en mijn tz hebben dezelfde geboortedag. Heel apart. Ik herken veel dingen van mijn tz in mijn kindje. Dat vind ik toch wel erg bijzonder…
(Onbekend)