Q1011. Tegenstrijdig

Onbekend

Enige tijd geleden heb ik mijn zl ontmoet. Toen zei mijn gevoel dat het nog niet de tijd was om bij elkaar te komen. Zeer recent is er een relatie aangegaan, en nu zegt mijn gevoel opeens dat we bij elkaar zullen komen in de toekomst. Moet ik nu op mijn gevoel afgaan of op de (aardse) realiteit?

Antwoord 1
Ik denk op je gevoel als je er zelf 100% achterstaat kan er weinig mis gaan toch.
(Onbekend)

Antwoord 2
Deze vraag is mij uit het hart gegrepen aangezien ik mij in precies dezelfde omstandigheden bevind…Ik wil je dan ook antwoorden door mijn verhaal in het kort te vertellen, misschien heb je er iets aan. Mijn tweelingziel is onlangs een relatie aangegaan na jaren te hebben gescharreld met ontelbare dames. En ik ben al jarenlang met dezelfde partner, wat over het algmeen een gelukkige relatie is. Sinds ruim 2 jaar weet ik dat de man voor wie ik al heel lang gevoelens heb die nooit minder, alleen maar meer werden, mijn tz is. Dit kreeg ik door middels tekens en andere toevalligheden. Ik ben er 100% zeker van dat hij mijn tz is. Ik moet erbij zeggen dat ik ook in toenemende mate heldervoelend en helderwetend ben, en daardoor soms dingen doorkrijg. Zo kreeg ik ook door dat hij en ik in dit leven nog zullen samen komen, en wel over een kleine 28 jaar. Bizar? Ja. Maar toch weet ik het zeker. Het was en is nog niet de tijd om samen te zijn voor ons, zowel hij als ik moeten! nog dingen afmaken en/of groeien. Dat neemt nog 28 jaar in beslag. Ik “zie” mijn tz trouwen en waarschijnlijk ook nog kinderen krijgen met de vrouw met wie hij nu is. En weet je, ik voel me er blij om. Eindelijk gaat hij grote stappen zetten die zijn ontwikkeling zullen versnellen. Ik zie die vrouw als iemand die hem uiteindelijk bij mij zal brengen, zij is een belangrijke schakel tussen nu en de toekomst. Door haar en de omstandigheden zal hij uiteindelijk bij mij komen. Mijn raad aan jou is dan ook; luister zeker naar je innerlijke stem, die vertelt de waarheid. Jullie zullen zeker bij elkaar komen als jij dat vanuit je hart mag weten. Maar ga ondertussen door met je leven, met die relatie. Doe wat je wilt doen. Alles heeft zijn tijd en niets gebeurt voor niets. Ook zo’n relatie niet. Vetrouw erop dat wanneer je luistert naar je innerlijke stem, je op de goede weg zit en blijft. Pas wanneer iets niet meer goed voelt, moet je ermee stoppen en een andere weg inslaan. Het was een heel verhaal, hopelijk helpt het je een beetje verder. Liefs,
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik ben erg blij dat je deze vraag stelt. Ik hoop wel dat er goede antwoorden gegeven wordt. Ik wilde liefst heel het proces van onvoorwaardelijke liefde uitleggen, maar daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten. 😉 Tijd is heel moeilijk te zeggen en niemand (nee niemand) kan daar precies een antwoord op geven. Het ligt er ook aan of het een Tweelingziel of een Zielsverwant betreft. Je komt pas definitief bij elkaar als het verleden is verwerkt en als beide partijen sterk zijn gegroeid etc. De 1 heeft een moeilijker verleden achter de rug dan de ander. Vergeet niet dat ego ook jou laat denken dat het lang duurt. Wanneer je juist denkt dat het lang duurt, zal het ook lang duren! Nooit denken of voelen dat het lang duurt. Stel je krachtiger op en ga voor het transformatieproces. Je neemt automatisch je ZL ook een stukje mee naar de eindstreep.
(Alicia S.)

Antwoord 4
Ik denk niet dat het echt om tegenstrijdigheid gaat. Met je hart wil je een ding maar je verstand zegt je via je gevoel een ander ding,m.a.w. je wilt iets maar je weet dat het niet de juiste tijd ervoor is. Of iets dergelijks. Kan zijn dat er verwarring bij jezelf heerst omdat je heel lang, te lang wellicht, je tz hebt ontkent, en nu keert het zich misschien wel in alle hevigheid. De ontkenning was niet goed maar wellicht deze nieuwe erkenning, ook niet. Evenwicht vinden is altijd goed.
(Onbekend)

Antwoord 5
Je gevoel kan best gelijk hebben. Dat je tz een relatie is aangegaan is daar op zich niet mee in strijd. Dat kan een deel van de weg van je tz zijn. Soms moeten we weglopen om weer thuis te komen. Hoe lang die weg is, weet je niet. Maar ga niet bedenken hoe lang in jouw geval. Ga door met naar dat gevoel te luisteren, en kijk of het vaak klopt. Dan kan je er ook beter op leren vertrouwen.
(Arundash)

Antwoord 6
Antw 2: als jullie over 28 j bij elkaar moeten komen dan zijn jullie nu piepjong lijkt me; en is je tz ook nog jong omdat ze nog kinderen krijgt; waarom 28 j en niet 27 bijvoorbeeld? hoe komt het dat je helderziend bent geworden.
(Onbekend)

Antwoord 7
Sorry maar ik snap de ‘tegenstrijdigheid’ niet, zal vast aan mij liggen want ik ben van nature absoluut geen zweverig type. Kijk naar wat je NU hebt: geen aardse relatie met je tz . Het is net als t belastingformulier: Zit een relatie er nog wel in met je tz nu of in de toekomst, heeft zij dat met zoveel woorden laten weten? JA ga verder met vraag 2, NEE ga naar het einde v.d. vragen EN laat vooral je tz met rust.
(Onbekend)

Antwoord 8
Antw 2: als jullie over 28 j bij elkaar moeten komen dan zijn jullie nu piepjong lijkt me; en is je tz ook nog jong omdat ze nog kinderen krijgt; waarom 28 j en niet 27 bijvoorbeeld? hoe komt het dat je helderziend bent geworden.
(Onbekend)

Antwoord 9
Antw 2 : 28 jaar…. dus jij bent zo’n beetje af aan het tellen: nog 27 jaar, 364 dagen,10 uren 50 minuten en 60 seconden, LOL, Succes hoor!
(Onbekend)

Antwoord 10
Wij komen elkaar vanacht weer tegen haha. Ja als je 28 jaar moet wachten.
(Remco)

Antwoord 11
Ik had eergisteren al een lang antwoord getypt maar dit is blijkbaar niet doorgekomen. Ja, 28 jaar en geen 27, en ja, dat weet ik zeker. Ik ben helderwetend en helderziend geboren en dit heeft zich in de loop van mijn leven ontwikkeld. Klinkt bizar misschien, maar ik weet bepaalde dingen gewoon. Er zijn wel meer mensen die dat hebben. Ach, het klinkt lang, die 28 jaar maar we hebben elke dag ervan broodnodig om te komen waar we moeten zijn.
(Onbekend)