Q1008. Hoeveel nog?

Onbekend

Mijn tz staat op allerlei datingsites, heeft regelmatig een date en na een mislukte date zoekt hij weer contact met mij. Met hoeveel meiden moet hij nog daten om in te zien dat ik de ware voor hem ben. Word hij wel aan mij herinnert? Die vrouwen zijn lang, mooi en slank en ik ben een dik molligje. Hoe weet ik dat hij meer aan mij gaat denken en hij meer mijn kant op komt?

Antwoord 1
Een tweelingziel hoeft niet altijd bij elkaar te komen hier op aarde. Hij maakt zijn eigen keuzes maar dat jullie bij elkaar komen staat vast. Misschien nog in dit leven anders in het volgende leven.
(Onbekend)

Antwoord 2
Och lieve dame.. ik ben zelf lang en slank.. mijn tz staat ook op datingsite’s? Zelfde weg en pad. Mooie mollige dame!
(Onbekend)

Antwoord 3
Vreselijk he! Waarschijnlijk heeft je TZ een laagbeeld over zichzelf waardoor hij bevestigingen van anderen nodig heeft. Op deze manier krijgt je TZ inzicht dat hij bij jou hoort. Hij krijgt nooit bij die andere meiden wat jij hem te bieden hebt! Hij zal alleen maar meer aan jou herinnert worden en hij zal steeds meer contact naar jou gaan zoeken. Pas wanneer hij zichzelf accepteert en zijn neus vaak genoeg heeft gestoten is het voor hem duidelijk. Wanneer is niet te zeggen, ligt aan het zijn verleden denk ik.
(Alicia S.)

Antwoord 4
Niet zo angstig en krampachtig zijn hoor, gewoon loslaten en vertrouwen. Hij komt heus wel bij je. Probeer ook niet te veel te willen of te claimen, hoe meer je wilt hoe meer je tz van je vandaan gaat.
(Onbekend)

Antwoord 5
@ antwoord 4: Helemaal waar! Té graag willen is mij helaas wel bekend. De ander voelt dat aan, ook al heb je het nooit verbaal geuit. Grote kans dat de ander zich geclaimd gaat voelen als je er te veel bovenop zit. In mijn geval is dat o.a. de reden dat mijn TZ afstand neemt. Waar je ook mee op moet passen zijn al te emotionele reacties op situaties die anders gaan dan verwacht. Zelfbeheersing maakt dat je een krachtige uitstraling hebt en het geeft je de tijd je emoties van een afstandje te bekijken. Dus ja, loslaten is echt de beste oplossing.
(Bloem)

Antwoord 6
@3; helemaal mee eens. Daarom zeg ik ook altijd dat ik elke vrouw met wie mijn tz is, dankbaar ben want zij brengen hem allemaal weer iets dichter bij mij. Het is wel een slopend proces soms. Op het moment vind ik het weer erg moeilijk als ik denk aan hem en zijn nieuwe liefje. Moeilijk ook omdat ik in zijn ogen iets heel anders zie zoals de laatste keer dat we elkaar zagen. Maar ik probeer zo min mogelijk aan hem te denken en alles los te laten. De ervaring leert dat hij juist dan weer contact zoekt….
(Onbekend)

Antwoord 7
Vraagsteller: misschien nog wel HEEl veel. Wel eens bij stilgestaan dat ze helemaal geen aardse relatie met JOU wil? Waarom zou hij jou kant op moeten gaan als hij dat niet wil? Het lijkt erop dat je teveel krachten in het werk stelt die hem alleen maar verder van je verwijderen en ja reken maar dat hij daarom in de armen van een ander zal vallen.
(Onbekend)

Antwoord 8
Aan Bloem: daar heb je zo gelijk in!! Zelfbeheersing geeft je een heel krachtige zelfverzekerde houding, een soort harnas waar je je zeker in voelt. Je moet wel steeds de balans bewaken van dit onwrikbare harnas en een meer benaderbare houding. Mijn tz heeft ook vaak muurtjes om zich heen en dat vind ik moeilijk. Zelf bescherm ik me ook wel eens dmv afstand houden, maar op bepaalde momenten laat ik dat los en laat ik hem wel toe. En dat lijkt hij te merken. Mijn tz heeft ook heel erg veel vriendinnen gehad en zit nog steeds in het datingproces. Ik zie het allemaal aan van een afstandje en nee, leuk is het niet, maar blijkbaar is het nodig?
(Onbekend)