Q1007. Uitsluiten energetisch contact

Onbekend

Er is alleen energetisch contact met mijn zl, geen aardse relatie. Af en te komen we elkaar vluchtig tegen. We hebben beiden een relatie. Het doet mij zoveel pijn. Als ik elk energetisch contact ‘weiger’, gaat dan de connectie over? Komen we dan los van elkaar?

Antwoord 1
Nee je komt nooit meer los van elkaar. Wel als je eraan toe bent kan je jou tweelingziel los laten en dan wordt het gevoel minder. Maar je zal hem of haar altijd blijven voelen voor eeuwig en ook na de dood komen jullie bij elkaar. Natuurlijk heb je alle vrijheid want daar is deze relatie op gebaseerd.
(Remco)

Antwoord 2
Denk er ook luchtig over dat is het beste als je er zwaar over gaat denken van ik wil hem weg hebben dan wordt het erg moeilijk. En zodra je het voelt opkomen onderbreek jezelf dan en ga iets anders doen. Ga vooral niet piekeren dat je nooit meer los kan komen maar accepteer het dat is het beste. Het wordt steeds minder ik weet er alles van.
(Onbekend)

Antwoord 3
Nee, de connectie gaat nooit over. Tweelingzielen zijn op een gegeven moment op een pad naar elkaar toe, dat gaat ooit tot een relatie leiden, desnoods in een volgend leven. Het kan best zijn dat beiden nog niet klaar zijn met de bestaande relatie. Of je in die tijd wel of geen energetisch contact wil maakt niet uit.
(Arundash)

Antwoord 4
Vraagsteller je zegt dat het je pijn doet maar ben je daar niet zelf verantwoordelijk voor; als je meer contact wilt, wie moet dan dat contact leggen jij of je tz.
(Onbekend)

Antwoord 5
Helaas…als dit echt jouw tweelingziel is gaat dat contact nooit weg. Je moet erme aan de slag, er beiden in groeien en de confrontatie met elkaar aangaan in de zin van elkaar begroeten, maak eens een praatje, tast het een beetje af, voorzichtig. Gaandeweg breidt het vanzelf uit en ga je je steeds beter voelen in elkaars aanwezigheid.
(Onbekend)

Antwoord 6
Nee dat gaat nooit over, ook al zou je dat willen, je tz blijft voor altijd je tz. Ik denk dat het zo zit: zodra je elkaar ontmoet is het alsof 2 gelijkwaardige ringen in elkaar worden ‘geklikt’. Je kunt die ringen uit elkaar trekken, heel ver zelfs, maar er zal altijd een ruimte zijn waarin de twee ringen of de tz contact met elkaar hebben, hoe klein dan ook. Jammer dat ik het hier niet kan tekenen. Maar probeer je maar eens 2 ringen voor te stellen. Bovendien is het ook nog eens zo dat die 2 ringen heel rekbaar zijn. Dus ook al is energetisch contact tussen de 2 op een bepaald moment zwak, dan nog blijft het contact bestaan.
(Onbekend)

Antwoord 5
Antw 5: dat klopt, zo voel ik mij in het bijzijn van mijn tz, heel onwennig alsof het een wildvreemde is. Zo ken ik mijzelf niet, ik ben iemand die juist heel gemakkelijk contact maakt en heel snel een praatje kan aanknopen. In het begin had ik dat dus ook met mijn tz maar toen al wimpelde hij dat af, waarbij ik eerst dacht dat hij niet houdt van smalltalks, en misschien is dat deels ook wel zo.
(Onbekend)