Q1006. Geen interesse

Onbekend

Mijn tz heeft geen interesse in mij, dat voel ik gewoon en dat voelt best rot, of beter gezegd voelde. Oh ja natuurlijk onze zielen zijn aan elkaar vastgeklonken, maar als het aan hem lag had hij een andere ziel aan zich vastgeklonken, een die qua karakter beter bij hem past. Waarop ik dat baseer, op allerlei dingetjes, bv dat hij nooit heeft laten blijken dat hij mij aantrekkelijk vind, mij dus als persoon zowel van binnen als van buiten. Maar zoals ik al ergens hier las, hoeft hij ook geen romantische belangstelling voor mij te hebben, toch?

Antwoord 1
Als jullie toch verbonden zijn met elkaar dan deel je gewoon alles. Dus dat zal dan ook wel goed komen alleen heeft het tijd nodig. Mischien heeft hij die vaardigheden of eigenschappen die voor jou normaal zijn en voor hem niet.Zodat hij zich minder snel openstelt. Heb je het hem gevraagd dat hij eigenlijk iemand anders wil dan jou? Er is pas romantische belangstelling als jullie alletwee wat voor elkaar voelen. Ik heb dat ook een tijd gehad in mijn dromen met haar.
(Onbekend)