Q1005. Keuze

Onbekend

Ik heb mijn twin een paar jaar geleden ontmoet, en dan terug verloren, iets in mijn hart zei me altijd dat we nog een kans zouden krijgen in dit leven, ik heb veel moeite gedaan voor hem en ik ben hem in zijn land gaan zoeken, het enigste wat ik had was zijn nummer, heb dit meerdere keren gedaan in de hoop hem terug te zien zonder resultaat, ik kreeg wel door dat het goed zou komen maar het gevoel werd erger en ik geraakte geen biet vooruit,integendeel, ik begreep niet waarom ik hem niet kon vinden, ik smeekte God, heb zoveel gebeden, deed verschillende zoekreizen maar tijdens 1 reis leerde ik een jongen kennen uit Chili, ik connecterde met hem op spiritueel niveau en wist dat we iets speciaal hadden, het was niet te vergelijken met mijn twin, het was in veel mindere mate maar het was toch mooi, het was iets wat je niet veel tegenkomt, ik heb met die jongen van chili nog steeds contact, hij wil hiereen komen en ziet een vaste relatie met mij echt zitten, ik weet dat we gelukkig zouden zijn , maar er zal altijd iets missen, ik zou het gevoel hebben die jongen voor de zot te houden, omdat ik hoop mijn twin terug te vinden,nu sta ik voor een dilemma en weet ik niet wat te doen? Want het kan alsnog, dat ik mijn twin nooit meer terug zal zien en dan heb ik daar alles voor opgegeven, pfff het is echt moeilijk, wat vinden jullie daarvan?

Antwoord 1
Als je weet van binnen dat er nog een nieuwe kans komt met je tz, kan je het dan verantwoorden een nieuwe relatie aan te gaan, zonder dat je alles aan die jongen uitlegt, en zegt dat je de relatie opzegt zodra je tz weer opduikt? Want daar komt het toch wel op neer denk ik.
(Arundash)

Antwoord 2
Luister heel nauwkeurig naar je gevoel in deze; het beste lijkt me om niet je hele leven on hold te zetten voor de tz wanneer het er niet inzit om samen te zijn in het nu. Wat de toekomst brengt wat dat betreft, dat weet je nooit. Zelf geloof ik dan ook nog in volgende levens, en ben ervan overtuigd dat als mijn tz en ik niet in dit leven nog samenkomen (wat ik wel geloof) dan zeker in het volgende. Als het goed voelt met die andere jongen en zo bijzonder al is het dan wel minder dan met je tz, dan zou ik ervoor gaan. Ik dnek dat jij tegen het volgende verschil aanloopt: die jongen is wellicht een soulmate/zielsverwant van je en het contact voelt aardser dan met je tz waarmee het dieper en spiritueler is. Zo werkt het wel bij mij tenminste. Ik geef je het advies om met deze soulmate verder te gaan en gewoon te zien wat de toekomst brengt. Je hoeft niet het gevoel te hebben dat je hem bedondert want dat is niet zo. Het zijn gewoon twee verschillenden liefdes die naast elkaar kunnen bestaan. Ik leef al 18 jaar zo.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik sluit me aan bij antw 1 vraagsteller. In wat je schrijft klinkt heel erg het gemis van je TZ door, zo voel ik het althans. Je moet natuurlijk zelf je keuzes maken maar ik zou die zo eerlijk mogelijk maken, ook voor jezelf.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik ben de vraagsteller en ik weet het al helemaal nietmeer, ik was het eigenlijk eens met antwoord 1 en 3 , maar ik ben hem al 5 jaar uit het oog verloren, ik heb een plan opgesteld om hem te kunnen terugzien, hij is alles voor mij en niemand kan dat vervangen, als ik mijn gevoelens voor beide vergelijk , dan zijn ze voor alle twee sterk, maar de 2 de man kan NOOIT ook maar een duizendste teweegbrengen wat mijn twin teweeg brachte, bij mij en men twin was er magie, alles en iedereen rond ons voelde het. Maar ik groei steeds dichter en dichter bij de 2 de man en soms denk ik wat als ik mijn twin nietmeer zie, ik ben een goed mens en ik verdien gelukkig te zijn, als ik met die 2 de een relatie zou beginnen zou het wel gemeend zijn en we zouden waarschijnlijk heel lang samen kunnen zijn, maar wat doe ik als ik dan mijn twin toch nog terugvind, ik heb hier al veel gelezen over mensen die de uitdaging aangingen en nu doordat ze te lang samen zijn er nietmeer onderuit kun! nen en dat wil ik dus juist vermijden, langs den andere kant die 2de man ziet me zielsgraag, woont in Chili,wil speciaal voor mij naar hier komen , hij zit in de politiek en praat zelf over mij tegen zijn collegas, dit is allemaal zo heftig!!! Hij ziet me graag en ik hem maarr , ik mis mijn lieve twin , daar heb je gelijk in antwoord 3 , maar ik ben hem uit het oog verloren en ik kreeg altijd tekens dat ik hem nog ging zien maar die heb ik nu al een tijdje nietmeer, zou het nog te lang duren of willen ze dat ik eerst samen ben met iemand anders? Ik wou dat ik echt wist wat te doen, ik vrees dat ik zelf de keuze zal moeten maken maarja , ik denk dat ik probeer terug wat spiritueel contact met mijn twin te maken en zien wat hij erover denkt? Het contact met mijn twin was een hele lange tijd ,zeker 2 jaar serieus verminderd tot zelf afgesloten, en dat doet me nu twijfelen om toch een kans te geven aan die 2de man, maar om direkt naar Chili te verhuizen ookal voel ik dat ik hee! l mijn leven met hem kan samen zijn, en is het mijn droom om in het bu itenland te wonen, dat kan ik niet maken toch? Want hoe kan ik mijn nog terugvinden aan de andere kant van de wereld? pfff tzal kiezen zijn denk ik, hem of mijn twin, 🙁
(Onbekend)

Antwoord 5
Een hartverscheurende keuze die je daar zou moeten maken vraagstllr ik weet er alles van. Is er iets wat je tegenhoudt een relatie met je tz aan te gaan?
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik ben t eens met antw 2 vraagst. want misschien heb je niet eens meer een keuze.
(Onbekend)

Antwoord 7
Misschien kan je dit proberen: Vraag de kosmos (of God, of je diepste zelf) om een antwoord, en word er een paar dagen stil over, even geen scenario’s bedenken. Dan komt er misschien een nieuw teken of een herkenbaar antwoord ergens vandaan.
(Arundash)

Antwoord 8
Ik ben van antwoord2. Heb je er wel eens aan gedacht lieve vraagstelster, dat je man 2 misschien wel nodig hebt/dat hij op jouw pad hoort? Iedereen die wij in ons leven ontmoeten heeft je iets te leren of wij hen. Het kan zomaar dat je eerst met deze man een relatie moet krijgen om zo een brug te slaan naar je tz.
(Onbekend)

Antwoord 9
Dankjewel om nog eens te antwoorden, het geeft me moed telkens ik een antwoord krijg, en dit helpt me echt veel verder,ik ben dankbaar voor dit. Ik heb het erg moeilijk, en soms voel ik dat ik wat zielig ben, maar wil zo niet overkomen, ik heb gewoon een plek nodig om mijn gedachten te plaatsen,en ik ben zo blij dat deze site bestaat,het is de beste over zielsliefde die ik ken,, ik denk dat vele onder ons inderdaad via allerhandse manieren mensen op hun pad tegen komen voor een reden,ook hierop! Ik sta daarom ook altijd klaar om raad te geven voor andere mensen, we zijn er voor elkaar , en met hulp geraak je zoveel verder! Maar natuurlijk weet je niet altijd op alles een antwoord! Ik geef jou gelijk, alles heeft gelijk en ik heb al rare situaties meegemaakt in mijn leven, ooit sprak een wildvreemde mij aan en hij sprak me aan en zei zonder enige aanleiding: je zal hem terugzien,maar eerst zul je een andere relatie hebben, ik vroeg hem of het nog lang ging duren en toen bevestigde hij dat het nog enkele jaren kon duren,ik was teleurgesteld, maar uiteindelijk zijn we al jaren verder en heb nog geen relatie, achteraf vroeg ik me wel af wat voor een persoon dat was? Het leek wel een engel? Achja rare dingen soms hoor! Hoe zit het trouwens met jullie wat zouden jullie doen of hebben jullie gedaan in die situaties en waarom? Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie allemaal,hebben jullie ook een gevoel dat jullie absoluut met jullie twin moeten samenzijn en ervoor moeten vechten?
(Onbekend)